AKTUELNO

Još jedna burna noć u Zadruzi!

Kao i svakog utorka, Veliki šef zadrugarima organizuje žurku na velelepnom imanju, kako bi se opustili i zabavili. Na samom startu, ovonedeljni vođa Kenan Tahirović podelio je zadrugarima budžete u miru, a potom je žurka mogla da počne, kao i novi zapleti i raspleti u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Kontraverzni dvojac Nenade Aleksić Ša i Tara Simov, svakodnevno imaju turbulencije u svom odnosu, a ove noći se kao i prethodnih dana, između njih svašta desilo. Naime, reper je svojoj devojci izjavio ljubav, i nakon svađa oko njenog provokatiovnog oblačenja, on je obrnuo ploču i odlučio da je posavetuje kako da se spremi. Naime, šorts koji im je pre stvarao veliki problem i ljubomoru, sada je došao ne red. Nenad je Taru posavetovao da upravo taj šorts obuče i zablista na žurki, što je ona i uradila. Nakon izjave ljubavi i silnih emocija, na red su došle i rasprave.

Foto: TV Pink Printscreen

Skapirao sam nešto, da ona mene voli kao Boga, plakala je cele noći, mislila je da ću da je odje*em - pričao je Ša.
Da, ona se us*ala od toga - rekao je Đedović.
Ja kažem, kakva Maja, boli me ku*ac za ribe - dodao je Ša.
Pa to nije realno - rekao je Marko.

Nenad Aleksić je pokušao da dobije oproštaj i od svoje devojke Tare Simov, koja nije htela da priča sa njim, pa je legla da spava.

Molim te, pričaj sa mnom normalno - pričao je Ša.

Ša je pokušao da joj se približi, pa joj je i naglo skinuo masku sa lica, nakon čega je počupao, pa je izletela i odjurila u rehab.

Opet isto, svaki dan iste stvari. Hoću normalno da pričam sa svojom devojkom. Namerno me dr*a, da ispadnem psihopata - nastavio je Ša.

Navikli smo da nam Miljana Kulić svaki dan ulepša dan svojim izjavama i situacijama koje pravi, ali to nije bio slučaj ove noći. Naime, Kulićeva je odlučila da malo skrene pažnju na sebe, te je tako neprestano plakalo dok su je cimeri tešili.

Šta ti je? - pitali su je.
Miljana, prestani. Praviš budalu od sebe - govorila je Ermina.
Mamice, mamice - urlala je Miljana.

Zadrugari su tokom žurke uživali u dobroj muzici, a kako se nizala numera za numerom, sve više su iskazivali svoje emocije. Naime, Anja Todorović i Jovan Cvijetić su izdržali celu žurku, a da se nisu posvađali kao što je bio slučaj. Oni su uz svaki takt uživali u njihovoj ljubavi.

Pevačica Ljupka Steviuć koja je zabavljala zadrugare, je u jednom trenutku otpevala pesmu "Kad zamirišu jorgovani", a ova pesma pogodila je Maju Marinković u srce.

Ana Bulatović je pred svima priznala da je imala višegodišnju aferu sa oženjenim klavijaturistom, koji je pre nekoliko nedelja bio na žurki u Zadruzi. Sinoć tokom žurke, njen prijatelj Nenad Lazić je odlučio da proširi priču kako je zpravo Anbin bivši ponovo tu, nakon čega su svi počeli da joj prilaze i postavljaju pitanja, dok je ona sve vreme igrala i pevala.

Neca je ovu priču proširio zadrugarima, a Ana je počela da se ljuti na njega. Zadrugari su počeli da joj prilaze, a Ana se pravila da je ništa ne pogađa.

Bezobrazni ste - govorila je Ana zadrugarima.

Paula Hublin i Vladimir Tomović su otpočeli svoju vezu, koja nije dugo trajala. Oni su nakon samo par dana velike ljubavi odlučili da stave taku na trzu priču, što je Hublinovu dodatno razočaralo, te je tako dok su ostali zadrugari igrali i pevali, ona vreme prtovodila u krilu Ermine Pašović kojoj se jadala zbog ljubavnog kraha.

A šta si ti mislila? - pitala je Paula.
Kad bi malo razmišljala na drugačiji način - govorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije lako, veruj mi. On pokušava da napravi bolju verziju tebe - nastavila je Ermina.
Jesi čuo šta mi je rekao? Prekinuo je sa mnom - plakala je Paula.

Nekada ljuti rivali, danas veliki prijatelji Vladimir Tomović i Filip Car su zakopali ratne sekire, i odlučili da svoje poznanstvo podignu na viši nivo, i tako postanu pravi prijatelji koji se međusobno podržavaju. Car je tokom noći prišao Tomoviću i jasno mu stavio do znanja kakvo mišljenje imao o njemu.

Moj brat je moja svetinja... Kad je on meni rekao da te pozdravim i da ne piješ, ja sam shvatio sve - rekao je Tomović Caru.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću nešto da znaš, i sad kad sam pijan i kad nisam... Veruj mi, jedan sekund (nemam lošu nameru). Ne među tri, nego jedini čovek u kući koji ne može da se dovede u situaciju da mu kažem lošu reč, si ti - poručio je Car dok je grlio Vladimira.
Posle poziva mog brata, meni je sve jasno - zaključio je Vladimir.

U ranim jutarnjim satima, dok je većina zadrugara spavala, Nenad Aleksić Ša je odlučio da se požali Marku Janjuševiću i Ermini Pašović na ono što ga najviše muči u Beloj kući, ali im je otkrio i čega se plaši kada izađe iz rijalitija.

Ja nisam glup ja znam sve, ja ne bežim od problema nego samo želim da se smirim. Znam šta me čeka kada izađem napolje, čeka me razvod, osude i svašta. Ponižavanje me čeka, a ja sam jedini koji sam izgubio sve i ispadam psihopata! Ja sam ispao loš i meni nema odbrane. ja sa uz Ivanu sve napravio, ona je bila uz mene i sve smo zajedno stekli, porodica joj je super, porodica bajka, sa njom sam živeo bajku! - žalio se reper.
Ja tebe sve slušam, i taj tvoj problem koji imaš, moje je bio isti, ali puta deset! Imam dete, nemam stan, živeo sam kod žene, video si šta mi se desilo. Ja sam napolju bežao i menjao lokacije, da bih došao do stadijuma da se ubvijem, ja sam udrao glavom i moj mozak nije imao funkciju i zvao sam ženu da mi pomogne, jer sam odlepio - rekao je Janjuš.
Ti ne možeš tako da toneš, ostani ovde i bori se. Ja sam htela par puta da te urnišem, ali sam se suzdražavala. Svako ko te voli, i nastaviće veruj mi. Ostani ovde i barem uzmi taj novac koji si zaradio, da ne bude sve za džabe - savetovala ga je Ermina.
Ja sam svestan svega i sam sebe krivim za sve! Mene najviše brine jer ću napolju biti najgori, a nisam najgori i to će me sahraniti - dodao je Ša.

Autor: P.I.

#Zadruga