AKTUELNO

Već na samom početku večeri usledile su razmirice među članovima žirija.

Večeras je led probio Albert Bakić iz Smedereva, prvi kandidat iz prve grupe pevača. On je otpevao Azisovu pesmu "Habibi", što je oduševilo članove žirija koji su bili saglasni da je ovo možda bio njegov najbolji nastup do sada.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je bilo nešto posebno! Neobično pevanje, to me je fasciniralo. Ne mogu da verujem, fantastično, baš mi se dopalo. Mnogo je dobro - bila je oduševljena Dragana Mirković, dok je Maja Nikolić istakla da bolji početak večeri nije bio moguć.

Foto: TvPink Printscreen

Albert je potom ponovo zapevao bez muzike, a za vreme njegovog izvođenja Milan je mešao zadnjicom, što je oduševilo Maju.

Foto: TvPink Printscreen

Milane, je l' ti daješ te časove tverkovanja? - upitala ga je Maja, a onda joj je voditelj objasnio da to do sada nije radio, ali da će je rado naučiti.

Drugi po redu takmičar, petnaestogodišnji Ismail Delija, za večerašnje predstavljanje odabrao je pesmu Šabana Šaulića "Otvori mi svoja vrata".

Foto: TvPink Printscreen

- Mali je šou, ja nemam reči! Kako ga nije sramota da ovako dobro peva?! - u svom stilu prokomentarisala je Maja Nikolić, dok je oduševljen bio i Šaban Šaulić, a između Dragane Mirković i Zorice Brunclik sevnule su varnice.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica je želela da dokaže Dragani da nije bila štura na rečima kada je u pitanju hvalisanje kandidata, pa se, nakon njegovog potvrdnog odgovora da su mu značile njene reči, obratila koleginici.

- Molim te, nemoj da donosiš zaključke u moje ime - rekla je Zorica, a onda je usledilo Draganino izvinjenje.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro, ja se izvinjavam Zorice. Eto, pogrešila sam najstrašnije - rekla je Dragana, a onda ju je Zorica "poslala" u ćošak.

D. Tanasijević

#Dragana Mirković

#Ilda Šaulić

#Ismail Delija

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Svađa

#Televizija Pink

#Zorica Brunclik

'