AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

Već prilikom samog rađanja ljubavi između Teodore Bilanović i Frana Pujasa, usledile su turbulencije - on je bacio ponovo bacio oko na Minu Vrbaški, inače Teodorinu najbolju drugaricu, koja ga je uprkos tome zavela i odvukla u krevet.

- Našu ljubavnu priču je otežala moja najbolja drugarica... Šalim se. Nije Mina kriva, on je kriv jer je to njegov izbor - počela je priču vidno razočarana Teodora u "Magazinu in".

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam osvetoljubiva, osveta uvek radi protiv mene, generalno protiv osvetnika. Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada. Nemam ja šta njemu da opraštam, to je njegova sramota. Ja sam svesna sebe - dodala je ona.

Ipak, nije mogla da sakrije koliko je razočarana u Minu, koja joj je sve vreme glumila najbolju prijateljicu, da bi se ubrzo ispostavilo ono na šta su je dugo upozoravali - da će joj kad-tad zariti nož u leđa.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao što je meni to moja najbolja drugarica uradila, ali svakako sam joj zahvalna što me je odvojila na vreme od ovakvog muškarca. Ja sam rekla, isti se privlače. Najstrašnije od toga je što mene Mina savetuje da treba da budem sa njim, kakav je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Fran Pujas

#Jovana Ljubisavljević

#Magazin In

#Marko Janjušević Janjuš

#Miljana Kulić

#Stefan Karić

#Teodora Bilanović