AKTUELNO

Vole je fudbaleri!

Nada Topčagić ponovo je glavna zvezda u svetu fudbala. Ovoga puta pevačicin hit "Jutro je" orio se na važnoj utakmici između Mančester junajteda i Milana u četvrtak uveče na San Siru, gde je igran revanš osmine finala Lige Evrope.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljiva scena dogodila se na zagrevanju pred sam meč, što se moglo videti na Instagram profilu fudbalskog kluba iz Engleske. I pevačica se oduševila kada je na jednom portalu pročitala da je i dalje glavna zvezda evropskog fudbala.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah sam otišla u crkvu, zapalila sveću i zahvalila Bogu. Pa koji koncerti, koja čuda. Ništa ne može da zameni ovaj osećaj kada ste traženi na svetskom nivou. Hvala Bogu na ovom daru, na ovoj sreći - rekla je ponosna pevačica.

Inače, ova pesma postigla je planetarnu popularnost zahvaljujući švedskom fudbaleru iz Bosne Zlatanu Ibrahimoviću, koji se na sceni najprestižnijeg italijanskog muzičkog festivala Sanremo pojavio uz hit naše folk pevačice. A pre toga u svom domu je upravo uz stihove: "Jutro je, jutro je, kad te nema bolje da se nisam ni probudila..." slavio 500. gol u karijeri. Nada mu je tom prilikom poželela da zaigra uz njenu pesmu i kada postigne 1.000. gol i otkrila da ga poznaje još otkada je bio dečak, preko njegovog oca harmonikaša.

Foto: TV Rai Printscreen, E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: M.M.

#Nada Topčagić