AKTUELNO

Trinaestogodišnja Kragujevčanka osvojila je četiri glasa stručnog žirija na osnovu svog večerašnjeg nastupa.

Treća po redu u večerašnjim "Pinkovim zvezdicama" nastupila je Mina Stanišić, koja je otpevala pesmu "Ciganka sam mala".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Posle dve petice koje su obeležile početak večerašnje emisije, Mina je za svoj nastup dobila četvorku. Izostao je glas Leontine Vukomanović koja je odmah priznala da su se ona i Goca Tržan dogovarale koja od njih dve neće dati svoj glas, a onda je Goca objasnila zbog čega ovaj nastup nije zaslužio baš sve glasove članova stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Svaki taj glis koji si pravila da navučeš ton nije bio tačan. To mi je smetalo. Pojavilo se nešto u tvom vokalu što nije lepo, ti to nemaš, inače. Nemoj to da radiš, imaš lep i zdrav vokal. Ovo ti nije priličilo - iskrena je bila Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da Jelena Tomašević često izvodi ovu numeru, poželela je da posavetuje talentovanu takmičarku i ukaže joj na greške.

Foto: TvPink Printscreen

- Pitanje je koju interpretaciju je slušala i od koga je učila. Isto si pevala i prvu i drugu strofu, a mnogo bi bilo bolje da si pričala. Vrlo je jednostavno, a ustvari ti si samo previše pevala, previše je bilo rastegnuto - objasnila je Jelena.

Mina će šansu da popravi utisak imati već na kraju emisije, kada će nastupiti u baražnom delu i pokušati da sebi obezbedi mesto u daljem toku takmičenja.

D. T.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Mina Stanišić

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'