AKTUELNO

Novo izdanje "Pinkovih zvezdica" upravo je počelo na Televiziji Pink.

Na Televiziji Pink upravo je počela još jedna uzbudljiva epizoda popularnog muzičkog takmičenja za najmlađe "Pinkove zvezdice".

Foto: TvPink Printscreen

Na samom početku emisije, voditeljka Marijana Mićić objasnila je da će na kraju večerašnje emisije biti poznato kojih će se desetoro mališana pridružiti istom broju svojih drugara koji su prošlog petka oduševili region, prošli dalje i obezbedili svoja mesta u specijalnoj emisiji sledećeg petka.

Foto: TvPink Printscreen

Posle uvodnih reči, Marijana je pozdravila članove stručnog žirija koji su je nagradili mnoštvom komplimenata na račun njenog večerašnjeg izgleda, zbog čega nije mogla da sakrije osmeh, a nakon pozdravnih reči došao je red za prvi nastup koji su Leontina, Goca, Jelena, Sergej i Sale s nestrpljenjem iščekivali.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras ćete imati priliku da vidite veliko slavlje na sceni, maestralne izvedbe, ali i suze... Budite uz Televiziju Pink i "Pinkove zvezdice" jer prvi kandidat spreman je da spektakularnim nastupom na glamuroznoj sceni na najbolji mogući način otvori večerašnji šou i oduševi sve gledaoce kraj malih ekrana!

D. T.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

#Rođendan

#Sale Cvetković Tropico

#Sergej Ćetković

#Televizija Pink

#suze

'