AKTUELNO

Ona mora da miruje i ne sme puno da izlazi.

Nakon što je pre nešto manje od dva meseca Tamara Đurić primljena u bolnicu, njeno zdravstveno stanje je i dalje loše. Naime, njoj su pukli akvafileri kojima je uvećala svoju zadnjicu, a tad je primljena na VMA.

Foto: Printscreen Instagram

Ona se trenutno nalazi u jednoj privatnoj klinici, a iako su joj lekari preporučili mirovanje, ona povremeno odlazi u manastir.

Tamara je i dalje u bolnici. Nakon što je sa VMA prebačena na privatnu kliniku, nažalost još tamo leži, iako se nadala da će izaći ranije. Ne sme previše da izlazi, niti da hoda. Ide na masažu i drenažu i prima terapiju. Dozvoljavaju joj samo da ode do manastira. Ponekad nakratko izađe do frizera i to je to. Svaki slobodan trenutak koristi da ode do manastira i razgovara sa monasima. To je ispunjava i prija joj da provodi vreme tamo. Kaže da kroz razgovore sa njima, upoznaje sebe - rekao je izvor blizak Đurićevoj.

Foto: Facebook

Osim najuže porodice, Tamaru Đurić često posećuje njen bivši dečko Dejan Palić Makarona.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Tačno je da joj Makarona dolazi u posetu kad god ima vremena. Koliko znam, nema tu više emocija i oni su samo prijatelji. Kako su nastavili da sarađuju, to je njihov kontakt osnažilo i on joj uvek pritekne u pomoć kakd god je potrebno. Dolazi joj i porodica, ali niko od njih ne može da se zadržava dugo kod nje jer joj je zgusnut raspored terapija - dodao je ovaj izvor.

#Bolnica

#Tamara Đurić

'