AKTUELNO

Više ne želi da ćuti!

O odnosu Tare Simov i oženjenog Nenada Aleksića Ša i dalje bruji javnost, a povodom toga, ali i njegove nekadašnje veze sa Simovom, prvi put, ekskluzivno za Pink.rs, oglasio se i učesnik "Zadruge 3", Mateja Matijević.

Naime, Mateja i Tara imali su turbulentnu vezu tokom treće sezone rijalitija, koja je i dalje Tari bolna rana, pa joj je upravo to nezaobilazna tema i dan-danas.

Tara i Ša neretko baš njega spominju tokom svojih najžustrijih rasprava, a prethodne večeri je on bio i razlog što je novopečeni par raskinuo.

Foto: RED TV

Ja sa njom imam razmirice, ne sa njim. Ali neću dozvoliti više da me neko vređa ničim izazvan, samo da bi se njemu dodvorila, jer joj on ljubomoriše za mene. Ne znaju ljudi polovinu onoga što se dešavalo napolju i razloge zbog kojih ne mogu očima da je vidim - počeo je Mateja, pa dodao:
Ona je za mene vazduh! Ali, pošto je rekla da joj nisam zahvalio za besplatnu reklamu koju mi daje 6 meseci... Evo, da se zahvalim, ali mi ne treba ova blam reklama, ako je ikako moguće da je ne dobijam više - završio je on.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Mateja se oglasio i putem svog Instagram profila, vidno izrevoltiran uvredama koje Simova svakodnevno niže na njegov račun.

Foto: Instagram.com

Autor: M.Ivanović

#Zadruga