AKTUELNO

Bez filtera i fotošopa!

Kao što je poznato, retko kome se dopadne sopstvena fotografija iz lične karte, pasoša i ostalih dokumenata, pa se upravo te fotografije uglavnom kriju kao zmija noge.

Odlučili smo da našim najpopularnijim damama damo izazov da nam pošalju svoje fotografije iz dokumenata, a neke od njih su se smelo i odlučile na taj korak.

Bez filtera, jake šminke, dobrog osvetljenja i fotošopa. Pravo lice!

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Anastasija Ražnatović je prva pokrenula ovaj trend, objavivši svoju poslednju fotografiju za dokumenta. Anastasija je prava lepotica i bez filtera za ulepšavanje i fotošopa.

Napokon normalna slika za dokumenta - napisala je Anastasija.

Popularnoj pevačici i rijaliti zvezdi, Anabeli Atijas, često se spočitava uspeh u muzičkoj karijeri upravo zbog njene vanvremenske lepote. Mnogi spekulišu da je na početku karijere u grupi ''Fanki Dži'' bila samo otvaračica usta, i da je tu dospela samo zbog svog fizičkog izgleda, što je ona u godinama za nama uspešno demantovala. Anabela i dalje hara muzičkom scenom, a svi znamo da nema problem da se pokaže u izdanjima bez šminke, što smo mogli i da vidimo u ''Zadruzi 3''.

Foto: Privatna arhiva

Pop zvezda Nataša Bekvalac, osim što je jedna od najpopularnijih pevačica u Srbiji pa i regionu, ona važi i za jednu od najlepših žena. Poznato je da lepa Nata nema problem da se uslika u opuštenim izdanjima, bez šminke i filtera, a jedna Instagram stranica je došla u posed njene fotografije iz dokumenata.

Proslavila se u jednom muzičkom takmičenju, a u same estradne vrhove lansirala se pobedom u ''Farmi 3''. Pevačica Katarina Živković, važi za jednu od najzgodnijih cica na javnoj sceni, a po mišljenju mnogih pravi procvat, u fizičkom smislu, doživela je kada je postala brineta. Do tada, plava kosa bila je njen zaštitni znak, a ovako lepa Kaća izgleda u jednom od svojih dokumenata.

Foto: Privatna arhiva

Bivša članica grupe ''Models'', Ivana Stamenković Sindi, na iznenađenje mnogih fanova Modelsica vraća se na scenu, ali kao solo pevačica. Sindi važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a kako godine prolaze sve bolje izgleda, kao vino.

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Mia Borisavljević, ponovo je u blagoslovenom stanju. Njen suprug Bojan Grujić i ona čekaju još jednu devojčicu, a Mia nam je poslala svoju fotografiju iz dokumenata i oborila sa nogu. Složićemo se da izgleda besprekorno.

Foto: Privatna arhiva

Reper Stefan Đurić Rasta, nedavno je pušten na slobodu gde uživa u društvu ćerke Tare koju ima iz braka sa pevačicom Anom Nikolić. Rasta sada vredno radi na novim projektima. Fotografija iz njegovih dokumenata je onakva na kakvu smo i navili od njega, budući da se ne šminka i retko koristi filtere za ulepšavanje.

Glumica Jelisaveta Orašanin takođe važi za vrsnu lepoticu na glumačkoj sceni Srbije. Evo kako ona izgleda u jednom od svojih dokumenata:

Autor: M.M.

#Anabela Atijas

#Anastasija Ražnatović

#Ivana Stamenković Sindi

#Jelisaveta Orašanin

#Katarina Živković

#Mia Borisavljević

#Nataša Bekvalac

#Stefan Đurić Rasta