AKTUELNO

Tada mu je očitala lekciju!

Ceo Balkan bruji o prisnom odnosu još uvek oženjenog Nenada Aleksića Ša i Tare Simov, zbog koga je reperova žena Ivana Aleksić odlučila da se razvede od njega. Ša je saznao od svoje porodice da je Ivana spremna na razvod, te je odmah potom uplovio u vezu sa Tarom, koja je veoma burna.

Foto: Pink.rs/J. Simonović, O. Bogdanović

No, ovo nije prvi prisan odnos koji je Ša imao u "Zadruzi", a zbog koga je bio poljuljan njegov brak. U drugoj sezoni "Zadruge", Ša se zbližio sa Draganom Mitar, a zbog ovoga je njegova supruga Ivana ušla u "Zadrugu" na kratko, kako bi ga osvestila. On je nakon toga prekinuo da se druži sa Draganom i njegov brak se vratio u normalu. Ša je tada tvrdio da mu zadrugari nameštaju priču.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Ivana je tada ušla u Rajski vrt i iznenadila Ša, pa mu se obratila sledećim rečima.

Šta je bilo, srećo? - pitala je Ivana uplakanog Ša.
Šta mi sve nameštaju - žalio se on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam zato morala da uđem. Znaš da ovde ne bih ušla nikad u životu. Napolju je katastrofa. Kao da si najgori. Mrze te ljudi. Morala sam da uđem - govorila je Ivana.
Pun mi je k*rac ovih ljudi, znaš kakva su g*vna - pričao je reper.
Ti si inteligentan čovek, nemoj da biješ tuđe bitke. Napolju se sve vidi - poručila mu je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Molim te kao Boga, ako mene voliš, srećo, molim te, smršala sam pet kilograma, ne možeš ti da budeš... Ti si javna ličnost, imaš karijeru, ženu, sve. Ja sam ušla jer sam znala da trebam da te povratim - pričala je Ivana.
Ja sam večeras hteo da pobegnem - rekao je Ša.
Eto, kao da sam znala - rekla je Ivana.

Ceo susret Ivane i Ša možete pogledati u nastavku.

Autor: M. P.