AKTUELNO

Sve je zapamtila.

Mišel Gvozdenović je iznenadio Taru Simov kada je nju odabrao za najnelojalniju osobu.-

Najlojalnije osobe su Kristijan i Čorba. Za mene je najnelojalnija osoba Tara, bili smo okej. Uvredila me je - rekao je Mišel.
Ja te nisam uvredila, ti si meni j*bao i mamu i tatu - uzvratila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskoristila si priliku da izvučeš sve najgore iz mene, išla, vrištala na uvo - istakao je Mišel.
Mi nismo bili prijatelji - dodala je Tara, a zatim je ustala Nadica:

Foto: TV Pink Printscreen

Čula sam da je Marko Đedović veoma lojalan. Mića je jako lojalan prema mojoj porodici. Meni kad je rekao da sam nepoštena prema detetu, bio je lojalan prema Kiji, ali ne prema meni. To je bio jedan ugriz. Ali to ne umanjuje lojalnost. Svi zadrugari koji su bili u kecu, su sa mnom spojeni na neki čudan način. Rekla sam da od njih neću odustati i da neću odustati od Ša. To je to što se tiče lojalnosti. Matora je najlojalnija prema meni, iako nema dobar kontakt sa mojom ćerkom. Imaju nesporazum - govorila je Nadica.
Mi komuniciramo, ali je ona ljuta na mene i to razumem - istakla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala tebi što si lojalna prema meni i što imaš živaca da budeš lojalna prema meni. Ja ću se osvrnuti na to kako se neko poneo prema mojoj porodici. Ša me je povredio. On je bio najnelojalniji prema mojoj porodici i meni. Ponoviću da neću odustati od njega. Toliko smo vremena proveli na početku, pričao mi je o porodici, ja sam stekla utisak, uživela se u ulogu, kao da mi je... S obzirom na to da si ti jako dobar prijatelj moje ćerke, čuli ste se i pre ulaska, zato ću ti i reći da si najnelojalniji prema meni, a to i ne prepoznaješ. Ne znam kako će Kija reagovati na to, vas dvoje ste prijatelji - rekla je Nadica.
U pravu ste za to, ja volim kad neko iznese činjenice. Iznervirao me je način na koji ste ono govorili. Ja i dalje smatram da se ja ne prezentujem na odvratan način. Ogrešio sam se - priznao je Ša.
Ja te ne gazim iz loše namere, nego da se izdigneš iz blata - dodala je Kijina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam, samo nije trenutak kada sam u lošem stanju. Izvinjavam se. Vi mi nađete tačku, pogodite mi živac - poručio je Ša.
Dođi sebi, ja sam spustila loptu - zaključila je Nadica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.