AKTUELNO

Tenzija na vrhuncu tokom čitave noći.

Kako je publika navikla, petak veče u "Zadruzi 4" predviđen je za nominacije, koje su sinoć bile i više nego zanimljive. Naime, u ulozi ljutih rivala našli su se nekadašnji emotivni partneri, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola. Zadrugari su izlagali svoje mišljanje, nakon čega su u izolaciju poslali Zolu.

Smatram da sam napravio grešku kada sam obnovio komunikaciju sa Miljanom, očigledno je da ne postoji šansa za bolju. Ionako sam rekao da ne želim vezu, ona možda nije shvatila na taj način. Hvala vam na lepim rečima, slažem se da sam pozitivniji. Što se tiče gledalaca, ako sam napravio greh što sam dao do znanja njoj da ovaj odnos utiče na moje zdravlje loše, da sam počeo da volim sebe, onda nemam problem da živim s tim. Kad izađem napolje, isto nameravam da živim tako. Jedina osoba koja zaslužuje da se borim za nju je moja majka - govorio je Zola.

Odmah nakon, došlo je vreme da Darko Tanasijević saopšti ko je drugi nominovan zadrugar, na osnovu glasova publike. Iako je bilo neizvesno do samog kraja, u duel sa Zolom otišla je Dragana Burmazović, koja je odmah spakovala stvari i poručila najbližima da im dolazi.

Pored Igre istine, koja je već tradicija petkom nakon nominacija, u pismu je saopšteno da je vreme da se Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić upute ka Rajskom ostrvu, što je nagrada za Stefanov zadatak. Iako je par raskinuo samo nekoliko sati ranije, oboje su se obradovali ovom "putovanju", te su odmah po dolasku seli za sto, pokušavajući da reše nesuglasice:

E, ja sam videla šta ti radiš. Juče si prišao onoj koja je bila polu gola, i tražio šećer od nje, ali nije poenta u tome. Ja ne znam zbog čega ti tako reaguješ, što ti to radiš - pričala je misica.
Meni je stalo, a ti se ponašaš kao da sam ja konj koji gleda samo pravo - rekao je Karić.

Misica se tokom večeri vraćala i na prvu situaciju koja im je izazvala brodolom u vezi, a to je igračka, koju je Stefan prihvatio na "Izazoviziji" od Ane Korać. Sve vreme su pričali, pa dolazili do novih rasprava:

Nas dvoje smo se upoznali na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Za mene su govorili da sam devojka za brak, da im ličim na sestru, majku, a sada su me pokopali jer sam raskinula i svi su me ocrnili. Bilo je druženje, on me je jedni podsećao na Luku. Stefane, ja sam njemu pomagala oko nekih stvari. Ja bih bila smirenija da sam sa njim nego sa tobom, tebe konstantno jure - rekla je Jovana.

Istovremeno, dok su Jovana i Karić rešavali svoje probleme, u Beloj kući se odigravala Igra istine, na kojoj je došlo do neočekivanog haosa. Naime, zadrugari su se vratili na najnoviju ljubavnu dramu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, u šta se umešala Nataša Radan:

Objasni kratko šta je to što se desilo jutros, zašto si toliko poludeo? - pitala je Sandra Ša:
Ne prezam od ni od čega, to mogu da pričaju sitne duše. Nek pričaju šta god, rasprava je bila oko neke klope. Te neke žene prenose neke gluposti. A znaju da se pričalo i o mojoj ženi, znaju da nisam dobro, pa sitnica može da me izbaci iz takta. Te ku*avele koje su ušle u kupatilo, a Tara se primi na keca, pa skoči - govorio je Ša.
Jesi joj gurnuo prstiće u izolaciji? - vikala je Nataša.

Nataša je vodom ispolivala repera, zbog čega je skočila i Tara, pa počupala Radanovu. Obezbeđenje je reagovalo munjevitom brzinom i sprečilo dalji okršaj.

Nakon svađe sa Natašom, reper je nastavio raspravu u spavaćoj sobi, ali sa Rialdom Karahasanović:

Jadniče mali, vidi šta si uradio sve. Žena te ostavila - vikala je Rialda.
Je l' ti zna dečko da si lezbejka? - pitao je Ša.

Aleksandra Nikolić imala je pitanje za pevača, Mišela Gvozdenovića, a ticalo se njegovog ljubavnog statusa van, jer, kako je navela, njegov rođeni brat je izjavio da je Mišel u vezi:

Ja ne znam šta je moj brat izjavio, a ja sam ovde ušao kao slobodan momak, a i izaći ću - rekao je Mišel.
Ti onda praviš od tvog brata lažova, budi iskren - rekla je Nikolićeva.
Evo, Brendon je dao pretpostavku, možda je hteo da me pokrije zbog priča da sam gej - rekao je Mišel.

Zatim ga je Aleksandra optužila da je najveći rijaliti igrač, jer istinu o sebi vešto skriva, a pevač se nije trudio da bolje objasni o čemu se radi.

Odnos Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković i dalje izaziva pažnju, naročito otkad se potegla tema o pomirenju:

Prozivaju te da ti je ona kecu rukavu, poslednji adut, da ti imaš u vidu neko pomirenje s njom? - glasilo je pitanje Dragane upućeno Sanji.

Međutim, Sanja se ponovo osvrnula na Anđela Rankovića:

Ni ti nemaš pojma, ja sam glupača koja sam te tešila i dala sebe. On je samo tražio razlog da više nemamo ništa zajedničko. Htela sam da izgladimo odnos kao prijatelji, ali sam završila svaki kontakt - odgovorila je Sanja.
Ja sa Jovanom ne želim da se pomirim. Počele smo opet da komuniciramo, kada su oni počeli da budu bliski, kada sam ja približila njima da se peckamo, ja sam tu bila odbačena - rekla je Sanja o pomirenju sa Matorom.
Potreba da postaviš sebe kao žrtvu je stvarno neverovatna, ova dva klipa su ti došla kao kec na deset! - skočila je Matora.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga