AKTUELNO

Volela bi da dođe do pomirenja.

Aleksandra Nikolić je učesnica "Zadruge 4", koja je privukla veliku pažnju gledalaca, pa svakodnevno izaziva reakcije, kako kod publike, tako i zadrugara. Od samog početka rijalitija polemisalo se o njenom prijateljstvu sa Markom Janjuševićem Janjušem, naročito kada je ušla i Maja Marinković, koja je sve vreme tvrdila da su spolja bili i intimni.

Kako su Maja i Janjuš raskinuli, Aleksandra je ponovo u prisnim odnosima sa bivšim košarkašem, pa mnogi nagađaju da je samo pitanje vremena kada će oni ozvaničiti svoju vezu. Upravo povodom toga se oglasila i Aleksandrina majka, Slovenka, koja je iskreno prokomentarisala njihovu relaciju:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je preživela u rijalitiju ozbiljne napade i prolazila je kroz mnogo toga. Samo za sebe mogu da garantujem, ali sa moje tačke gledišta-od toga nema ništa. Oni su prijatelji, Janjuš poznaje i njenu sestru, ali i mene. Zna Aleksandrinu priču i kroz kakvu smo golgotu prolazili i tu je za nju, kao njena zaštita. Aleksandra je takva, potreban joj je zagrljaj. Kako nikada u životu nije imala figuru oca, fali joj ta muška pažnja i zaštita, zato joj prija Janjuš. Ja sam i u kontaktu sa njegovom majkom, žena bi najviše volela da se vrati svojoj supruzi i detetu, naravno, kao i svaka majka, a to bih i ja volela - počela je Aleksandrina majka, pa dodala.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja Aleksandra je jako dobra, mislim da je jedino volela Filipa, čak mislim da ga i dalje voli. Ne znam da li grešim, ali poznajem njeno srce. Oni su potpuno isti, prava je šteta što su raskinuli i što je dolazilo do onakvih sukoba. Meni, kao majci, jeste žao. Žao mi je i što vidim da je mnogi koriste, koriste njenu dobrotu, druže se sa njom samo iz koristi, zbog garderobe - objasnila je njena majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.Ivanović

#Zadruga