AKTUELNO

Smatra da je ona mnogo doprinela rijalitiju.

U večerašnjoj emisiji ''Pitam za druga'' kod Ane Radulović i Stefana Kandića Kendija gostovala je popularna vlasnica brojnih folk hitova, pevačica Tina Ivanović. Ovom prilikom govorila je o svim aktuelnostima iz ''Zadruge 4''.

Foto: Red TV

Mislim da i malo dete vidi da tu postoje obostrane simpatije, tako da šta reći. Mislim da je bolje da javno priznaju nego da se ovako kriju. Nikako ne podržavam taj odnos, jer znam da Ša ima divnu ženu, tako da ne podržavam. Mislim da ni jedna žena ne podržava to, ja jesam za ljubav u svakom smislu, ali kada je neko zauzet onda treba da zna kako da se ponaša. Mada nisu oni prvi kojima se to desilo, ne krivim nikog, ali mislim da je Ša kriv, Tara je slobodna devojka, ali on ne može da se odbrani - istakla je Tina Ivanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom otkrila je i ko joj je favorit u ''Zadruzi 4''.

Dobar mi je Kenan, kulturan je. Ali iskreno volela bih da Miljana pobedi u jednoj Zadruzi. Kaže da je tamo zbog sina Željka, da mu obezbedi stambeno pitanje, neka pobedi. Ipak je ona mnogo doprinela rijalitiju. Tomović je super u ovoj sezoni, u prethodne dve nisam mogla da ga slušam, ali sad je okej - zaključila je Tina.

Autor: M.M.

#Miljana Kulić

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#Tina Ivanović