AKTUELNO

Ovo može samo on!

Željko Mitrović i njegov bend MONX nastavili su u vatrenom i veselom gruvu, te 14. nedelju zaredom regionalnu publiku iznenadili novim singlom “Hram”, pravim vesnikom proleća, koji sa sobom donosi seksi bit, „Predivan osećaj“ – što bi Đorđe MiljenovićSkaj Vikler otpevao. Mitrović je, takođe, na Instagramu dodao i da, ukoliko se neko pita zašto nije bilo trinaeste pesme, odgovor je u samom broju!

“Hram” je za manje od 24 časa postao izuzetno slušan, a apsolutno zaraznom i hitičnom čine je razigranost, polet i adekvatna brzina, zbog čega se čini da je Željko Mitrović sa svojom ekipom uspeo da nađe pravi patern koji je prepoznala i zavolela mnogobrojna publika u region.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Iskrenost i požrtvovanost u svemu što radi, su karakteristike ovog sve samo ne običnog biznismena. Tako je i sa ovom pesmom. Željko Mitrović, odavno je u širokim krugovima poznat kao veliki poštovalac organskog zvuka, kao i da je vrsni basista koji može da svojim umećem na bas gitari da bude barabar sa svetskim zvezdama.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

“Hram” je u rekordnom roku na Jutjubu, za manje od dan, preslušan blizu 600.000 puta, a Skaj Vikler se vokalno odlično snašao u svom novom izvođenju i pokazao da je njegov glas spreman da se prilagodi svakakvim pop-rok-fank varijacijama. Ono što je svakako upečatljivo i prepoznatljivo je to da je Željku i MONX ekipi ovog puta inspiracija bila muzička ikona-Princ! Klasična Prinčeva zavodljivost i senzualnost, upakovana u moderan aranžman koje novo vreme donosi. Nema sumnje, Princ bi bio ponosan da ima priliku da čuje kakav snažan utisak je ostavio na ovu mladu ekipu talentovanih ljudi,koji su inspiraciju ovog puta potražili i saživeli se sa ostvarenjima koje je generacijama koje dolaze ostavio u amanet.

Autor: D.T.

#Monx

#Željko Mitrović