AKTUELNO

Povukao se na neko vreme!

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, platio je veliki ceh zbog svoje bahatosti, te je pre nekoliko dana ostao bez još jednog automobila. 

Naime, njemu je policija zaplenila auto marke "Lambordžini", koji je bio nepropisno parkiran, a dobio je i prekršajnu prijavu.

Interventna jedinica policije nedavno je zatekla jutjuberovo vozilo na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Jove Ilića na Voždovcu. Zbog činjenice da je automobil registrovan u inostranstvu, kao i da je bez prisustva vlasnika i da ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Bogdan Ilić, protiv njega je podneta odgovarajuća prekršajna prijava. Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provera i sumnje u carinski prekršaj.

Baka Prase se sada ovim povodom oglasio na svom Instagramu gde je otkrio da je optužen, te da će se povući sa društvenih mreža na neko vreme. 

Foto: Instagram.com/bakaprase

Povukao sam se na nekoliko dana dok se situacije ne smiri, mislio sam da će sve brzo proći, ali džabe, ništa se ne menja. Ne birinite, nisam bio u zatvoru, samo sam nestao. Oduzeli su mi i Labma i novi auto koji sam uzeo. Trenutno sam optužen da sam radio nešto kriminalno, što naravno nisam. Nadam se da ću uskoro moći sve da vam ispričam - napisao je on.

Foto: Instagram.com/bakaprase

Najjači sam, pa mi ne mogu ništa. Voziću juga i golfa, šta je tu je, biće boljih dana. Nadam se da me neće uhapsiti -napisao je on i dodao:

Foto: Instagram.com/bakaprase

Ako opet nestanem ovako, znajte da sam stvarno uhapšen. Mama, volim te - piše on.

Foto: Instagram.com/bakaprase

Autor: M.M.

#Bogdan Ilić Baka Prase