AKTUELNO

Iznenađenje za sve!

Prošlu noć na veleleponom imanju obeležili su intervjui Darka Tanasijevića sa pojedinim zadruagrima, ali i ispadanje Zerine Hećo. Nakon što je Zerina rekla u studiju sve o svom boravku, Igra istine Lepog Miće je u potpunosti raskrinkala sve zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinovani za prošlu nedelju bili su  Zerina Hećo, Monika Horvat, Anja Todorović, Nadica Zeljković, Brendon Radonić i Anđelo Ranković. U studiju kod Dušice Jakovljević pojavila se Anjina podrška, njen otac Ljubinko i Nadičina podrška, Ivana Šašić bivša zadrugaraka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubinko je otrkio da mu se ne sviđa ljubavna veza njegove ćerke i Jovana Cvijetića Cveleta, ali da će podržati svoju ćerku u svemu i dati joj pravi savet.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je sa druge strane ispričala da ju je Kristina Kija Kockar zamolila da dođe kao podrška njenoj majci, pa je otkrila da je primetila da pojedincima u Beloj kući smeta što se Nadica akrivirala i krenula da komentariše sve teme u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je prva zadrugarka koju je Darko Tanasijević ugostio u Šiša baru. Njih dvoje su razgovarali o Miljaninoj pobedi na Đuskoviziji, ali i o njenom odnosu sa Danijelom Višićem i Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kulićeva je Darku priznala da je očekivala pobedu na takmičenju, jer je dala sve od sebe i znala je da će publika to ceniti. Nakon toga ona je na neki način priznala da još uvek ima emocije prema bivšem dečku Zoli, ali da smatra da on nema prema njoj. Otkrila je da Zola nije uopšte ljubomoran na njenu vezu da Danijelom, ali i da se plaši da ne izgubi i Danijela jer joj je Sanja Stanković pripretila da može da joj "skine" dečka.

Detaljnije u nastavku.

Stefan Karić naredni je gostovao kod Darka Tanasijevića, gde je iskreno komentarisao njegovu vezu sa Jovanom Ljubisavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan je priznao da je slab na Jovanu, pa je čak i otkrio da su njih dvoje jako zaljubljeni. Za svoju devojku smatra da je jako inteligentna i sviđa mu se što ne da na sebe, pogotovo sada kada je jedna od glavnih tema za crnim stolom. Karić se osvrnuo i na situaciju sa Vladimirom Tomovićem za kojeg je rekao da sam želi da dokaže da može da smuva Jovanu, da ne veruje da ima osećanja prema njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Kristijan Golubović bio je sledeći gost kod Darka Tanasijevića, a on je surovo iskreno komentarisao sva aktuelna dešavanja i zadrugare. Na samom početku je prokomentarisao vezu Miljane Kulić. Njemu je jasno da Miljana i dalje voli Lazara Čolića Zolu, ali da je sa Danijelom Višićem jer je bolji frajer od Zole i da mu se na taj način sveti. Kristijan je onda prokomentariosao odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov, za koji je rekao da oni sami ne shvataju da su već u braku, jer je njihova veza toliko ozbiljna.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan je Darku ispričao da sumnja da Vladimir Tomović koristi Jovanu Ljubisavljević da se osveti Stefanu Kariću, jer je nešto tako radio sa Minom Vrbaški i Filipom Carem.

Detaljnije u nastavku.

Nakon povratka u Zadrugu, Mina Vrbaški je razgovarala u Šiša baru sa Darkom Tanasijevićem. Ona je njemu ispričala šta je sve saznala dok je bila van Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakome ću reći sve što mislim, nevažno da li sam dobra ili ne sa tom osobom. Napolju se sve vidi, postoji stranica SANJA ISTINA, ja je obožavam, jer su tu sve laži Sanje Stanković, svi klipovi gde ona trči za Matorom, pa Anđelom. Ona mi je najveći folirant u kući. Plače, a nigde suza, videla sam i da se poljubila sa Filipom u izolaciji. Matoroj sam rekla da joj ne treba takva osoba, jer ju je iskoristila za sve moguće. Ona je sponzoruša, njen dečko Pečurkica je ostavio, video je kakva je u rijalitiju - govorila je Mina pa prokomentrisala odnos Miljane i Danijela.
Saznala sam da je Danijel bio poštar. On nikada nije bio maneken, kakav maneken. Dečko laže, ali ne znam šta će Miljana da radi kada joj majka uđe, ona će je ubiti zbog onoga što dozvoljava sebi ovde. Danijel koristi Miljanu da bi ostao ovde - nastavljala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je prokomentarisala još jednu temu u Beloj kući, a to je odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Naravno, moja omiljena tema... Gradonačelnik i losos (Ša i Tara). Da se zna, Ša više nema suprugu, niti će je imati, lično sam se čula sa njom. Izgubio je bogatstvo. Danas mi je Đedović rekao i da su se poljubili. Malo ću pričati sa njim, lagaću ga da je sve u redu, meni je u interesu da se desi nešto konkretno među njima. On nikada neće pobeći odavde, jer je Taru mnogo zavoleo - otkrila je Mina.

Detaljnije u nastavku.

Paula Hublin naredna je gostovala kod Darka Tanasijevića. Na njen nastup na Đuskoviziji niko nije ostao imun.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula je otkrila Darku da je jako ponosna na svoj nastup na Đuskoviziji i da je preponosna na njenog dečka Frana Pujasa. Ona smatra da su se njih dvoje pokazali u pravom svetlu na tom nastupu. Nakon toga, Hublinova se osvrnula na konflikt za Vladimirom Tomovićem, za kojeg smatra da je najveći manipulator u Zadruzi, ali i da je navikla na njegove komentare kojima ne pridaje mnogo značaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Rialda Karahasanović takođe je gostovala kod Darka Tanasijevića, a najpre je komentarisala svoj nastup na Đuskoviziji za koji kaže da je zadovoljna kako su ona i njen dečko Kenan Tahirović to odradili.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda je potom otrkila da ne zamera svojoj drugarici Sandri Rešić što je rekla da je je Kenan lošiji čovek od nje, jer svako ima pravo na svoje mišljenje. Rialda se potom osvrnula na odnos Nataše Radan i Ermine Pašović. Njih dve su se sukobile jer je Ermina provodila vreme sa Anđelom Rankovićem kada Nataša nije bila u dobrom odnosu sa njim, za njih je Rialda rekla da imaju problem što ne govore jadna drugoj sve u lice.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Fran Pujas bio je naredni gost kod Darka Tanasijevića. On je komentarisao nastupe sa Đuskovizije, pa je priznao da ga je nastup Zerine Hećo oduševio, ali i da je ponosan na nastup njega i njegove devojke Paule Hublin, kojoj je prešao preko ispada i afera koje je imala u rijalitiju, pa je otkrio da je njihov odnos mnogo bolji sada. Fran se osvrnuo na odnos sa Nenadom Aleksićem Ša, za kojeg je rekao da ga Tara Simov psihički uništava i da mu pravi velike probleme, ali da će on Ša uvek biti prijatelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Došlo je vreme za Izbacivanje, pa se Darko Tanasijević uputio u sportsku salu sa nominovanim zadrugarima Zerinom Hećo, Monikom Horvat, Anjom Todorović, Nadicom Zeljković, Brendonom Radonićem i Anđelom Rankovićem. Pre konačnih rezultata glasova, oni će imati priliku da se nadmeću u izazovu, koji im može doneti i dupliranje istih. Ovog puta su zadrugari igrali muzičke stolice, a pobedniku su bili duplirani glasovi.

Foto: TV Pink Printscreen

Pobednik u igrici je bio Brendon Radonić i njemu su duplirani glasovi. Nakon igre stigli su i glasovi, a Darko je saopštio zadrugarima rezultate. 32% glasova ima Nadica Zeljković, 24% glasova ima Anđelo Ranković, 18% glasova je dobio Brendon Radonić, 12% glasova je dobila Anja Todorović, 8% ima Monika Horvat i najmanjih 6% je dobila Zerina Hećo.

Foto: TV Pink Printscreen

Zerina se odmah pozdravila sa svima i brzo uputila u studio kako bi sa Dušicom Jakovljević popričala o svom boravku u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Zerina Hećo je napustila "Zadrugu 4" i pridružila se Dušici Jakovljević u studiju, gde je komentarisala svoje učešće u rijalitiju, ali i zadrugare:

Foto: TV Pink Printscreen

Dobili su ljudi neku drugu sliku od mene, ovu stranu mislim da niko nije video. Donekle sam i očekivala ovo, osim te priče sa Tomovićem nisam bola oči. Ja sam znala te Tomovićeve igrarije, pristala sam na to na neki način. Biću brutalnija sada, svi ti odnosi su mi kao svingeraj, što u ljubavnim, to u prijateljskim odnosima. Razočarana sam u Ša - govorila je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Nakon izbacivanja u Beloj kući Lepi Mića je započeo svoju igru istine. Prva tema bila je veza Miljane Kulić i Danijela Višića koja je okončana. Miljana i Danijel su se posvađali jer ona nije znala koje je on veroispovesti, ali i zbog činjenice da Miljana još uvek voli Lazara Čolića Zolu. Prilikom komentarisanja njihovog odnosa Mina Vrbaški je Danijelu rekla da će ga se roditelji odreći zbog veze sa Miljanom, što je njega zabolelo pa je u nastavku večeri razgovarao sa Minom i Filipom Carem o tome.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Nakon toga Dragana Burmazović je saznala da pojedine zadrugarke smatraju da se folira, što je Ermina Pašović i potvrdila.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje bilo je za Maju Marinković, a vezano je za odnos Milana Jankovića Čorbe i Teodore Bilanović. Maja smatra da Čorba ne treba da se druži sa drugim devojkama dok je sa njom, što su zadrugari okarakterisali kao sujetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve o najgledanijem rijalitiju nastavite da pratite na portali Pink.rs i na TV Pink.

Autor: N.B.

#Zadruga