AKTUELNO

Napisana u jednom dahu!

Mlada i atraktivna kantautorka Angellina ima novi hit. Ona je za Red portal otkrila kako je snimala novu pesmu i na koji način je došla do naslova, ali i ko je sve učestvovao u snimanju spota.

Angellina je otkrila da je pesma Dah po dah dobila naziv jer je kako sama pevačica kaže nastala u jednom dahu. Angellina je ispričala da je pesmu napisala sama, aranžman je radio kako ona kaže nova nada u mužičkom svetu i budući sjajan producent Ivan Franović Donnie, miks i maste je radio Marko Kon, dok su u snimanju spota učestvovali Tropical life is fun, dok je za stajling bio zadružen tvorac brenda Demode, Boris Kargotić.

Angellina je ispričala kako je stvorila ovu pesmu i kakva je armosfera bila na snimanju spota:

Znam da je teško vreme za sve nas na svakom polju, ali odlučili smo da vas ipak iznenadimo sa jednom pesmom koja nam se dopala na prvo slušanje dema... Kada sam je stvarala, imala sam neki neverovatan osećaj. Kada sam dobila svoj prvi usnimak, vrtela sam je neprestano i davala mi je snagu. Zato sam ubrzo odlučila da je podelim i sa vama, i uz pomoć svog predivnog tima na ovom projektu sam to i ostvarila. Fun fact: scenografiju smo pravili sami, spot smo snimili za samo 5 sati! Bilo je snalaženje i haos i jurnjava, ali i jako dobra energija na setu. Da nas je neko video tamo, verovatno bi nas loptom prebacili u neku ludnicu. Želim da kažem hvala beskrajno celom timu, na svemu tog dana. Osećala sam se fantastično - ispričala je mlada kantautorka.

Novu Angellininu pesmu možete poslušati u nastavku teksta.

Autor: N.B.

#Angellina