AKTUELNO

Bio je bez dlake na jeziku.

Stefan Karić naredni je gostovao kod Darka Tanasijevića, gde je iskreno komentarisao njegovu vezu sa Jovanom Ljubisavljević:

Foto: TV Pink Printscreen

Slab sam na nju i kad god mi priđe i napravi korak, zagrli me, ja popustim. Više puta mi je pokazala da je zaljubljena u mene, ja sam takođe u nju. Da ne mislim da to može biti kako treba, ne bih se vraćao na to. Sviđa mi se što je inteligentna i jaka. Mi izazivamo reakcije, naročito ona kod devojaka, jer je sada sa mnom glavna tema. Ne mislim na Vladimira, on ovde ima neku svoju priču, ima on ovde i pažnju, ali su ostali tu... Oni koji su beznačajni - počeo je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir je jedan od najpoželjnijih muškaraca, ali mislim da je Jovana provalila te njegove ciljeve sa devojkama, možda se zbog toga povukla. Mislim da sa Teodorom i nije bila ozbiljna priča... Vladimir želi da je osvoji, samo da dokaže da može da je osvoji, nije mu se baš sviđala. I ona me možda uvlači u neke priče. Nataša me stvarno gotivi i znam da bi bila tu za mene uvek, ne vidim neke emocije sa njene strane ili simpatije. Ljudi jedva čekaju klipove Tare i Ša, na primer. Ne mogu da kažem da mi ne deluju prisno, ovo je zatvoren prostor, mislim da i sa njegove strane ima emocija. On ni sa svojom ženom nije provodio 24 sata, kao što provodi sa Tarom - nastavio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga