AKTUELNO

Dugo nije mogla da se suoči sa istinom.

Miljana Kulić prva je gostovala kod Darka Tanasijevića, a ona je potpuno iskreno komentarisala aktuelna dešavanja u kući, ali i svoju vezu sa Danijelom Višićem:

Iskreno, imala sam neku intuiciju da ću pobediti, danima sam razmišljala o tome, jako mi je drago, dala sam sve od sebe da napravim šou - počela je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ti rekla prošle nedelje da mi se sviđa Danijel, to je istina, i videla sam da od ovoga (Zole) nema ništa, ali mene je mnogo povredilo što nije želeo da krene sa mnom u rehab. Govorila sam mu da samo želim da ga zagrlim i poljubim, ali nije želeo. I ja sam počela da plačem, a primetila sam da on stalno gleda u kamere. Rekao je da će se pomiriti sa mnom iz sažaljenja. Stalno sam nalazila izgovore za njega. On je taj koji mi je život upropastio. Sinoć mi je rekao da ni napolju nećemo biti zajedno, ali me stiska sve vreme. Shvatila sam da me ne voli, uopšte nije ljubomoran na Danijela. Verovatno ja Zolu još uvek volim, ali ne želim da priznam. Sad me savetuje za Danijela, ali je on srećan kad se meni dešavaju loše stvari - govorila je Miljana kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi su mi pričali da je i Danijel sa mnom iz koristi, ja nisam želela to da prihvatim. Sanja mi je rekla da će mi upropastiti vezu i da bi on bio sa njom, samo da mu je dala zeleno svetlo - završila je Miljana.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga