AKTUELNO

Svi ga znaju po neverovatnom glasu!

Kao što ste već navikli, rubrika "Zadrugarski vremeplov" se trudi da vam ekskluzivno, upravo iz zadrugarskih domova, donese fotografije kojih se učesnici najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima Zadruge 4, možda stide, i nikako ne bi voleli da ugledaju svetlost dana. Međutim, mi smo dospeli u posed istih, te vam u nastavku ovog teksta donosimo samo one najzanimljivije!

Naime, imali ste prilike da se upoznate sa brojnim zadrugarima iz nešto drugačijeg ugla, a danas vam donosimo slike Mišela Gvozdenovića koji je već nekoliko meseci u žiži interesovanja zbog svojih moralnih načela i kodeksa kojih se čvrsto drži. Njega su od samog početka povezivali sa mnogim zadrugarkama, ipak, Gvozdenović nije bio raspoložen za bilo kakav vid romanse, iako je priča sa Milicom Kemez i Draganom Mitrović podigla ozbiljnu prašinu na imanju u Šimanovcima. Takođe, nakon što se Dragana Burmazović doselila na imanje, postojale su spekulacije da su oni imali nešto napolju, međutim, i pevač i misica držali su se stava da među njima nije bilo ničega, u šta mnogi ni dan danas ne veruju.

Foto: TV Pink Printscreen

Na fotografijama u prilogu, možete zaključiti da se Gvozdenović nije mnogo promenio, i da je njegovo detinjstvo bilo veoma šareno i zanimljivo. Mišel je često umeo da govori o njegovom odrastanju u Holandiji, što je mnoge u nekoliko navrata umelo da iznervira, obzirom na to da se Mišel pozivao na druge vrednosti koje, za razliku od drugih, često ume da istakne u prvi plan.

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

On danas ima savršenu liniju, zbog čega i redovno trenira, međutim, na osnovu fotografija, može se zaključiti da je Mišel kao dete bio buckast. On je kao mali, pokazao talenat za muziku, što je kasnije postala njegova primarna delatnost. Njegov vokal je još od prvog pojavljivanja i te kako zapažen, čemu svedoči i redovna pesma u Zadruzi.

U nastavku možete pogledati fotografiju upravo sa jednog od njegovih prvih muzičkih pojavljivanja, a kada bismo ga uporedili sa njegovim izgledom danas, teško da se može naći neka sličnost, s obzirom na to da je pevač sada potpuno drugačiji, kako stasom, tako i godinama.

Foto: privatna arhiva

Kada smo već kod detinjstva, ispod teksta, možete pogledati još neke fotografije, koje nam je Mišelova porodica poslala upravo iz porodičnih albuma, a zasigurno je to, da one još uvek nisu ugledale svetlost dana van korica istih.

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Ostaje nam to, da iz dana u dan pratite dešavanja u Beloj kući, a da li će Mišel konačno pronaći svoju lepšu polovinu, saznaćemo u danima ispred nas! Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga