AKTUELNO

Iznenadićete se!

U ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijala" novinar Nemanja Vujičić razgovarao je sa popularnim izvođačem Dženanom Lončarevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Dženan se osvrnuo na aktuelnu pandemiju i to da li nas je nešto život naučio u poslednjih godinu dana, a onda otkrio i šta je svojim pesmama osvajao i zbog čega zaplače.

Ja mislim da ne postoji čovek koji ne priča o koroni. Ali ajde da zaobiđemo tu temu sada, mislim da je bolje. Generalno sam dobro i to je najvažnije. Mislim da niko nije ništa naučio od prošle godine, da bismo se svi vratili starim navikama, da se zagrlimo, poljubimo. Ovo je opomena, zaboravili smo na neke fine stvari, na bliske ljude, ali naučiti nešto u svoj ovoj neizvesnosti, ne znam ni sam - rekao je Dženan.
Osvojio sam prvo mesto u fudbalu, u odbojci (smeh). Osvojio sam razna srca, napunio sam emocijom razne duše, tako da sam ja srećan čovek. Ja plačem samo zbog tuge. Zna da me pogodi dobar tekst, dobra melodija. Postojali su momenti kada nisam bio zadovoljan, ali sad ne bih da ih se sećam, pamtim lepe, fine stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.