AKTUELNO

Obožavam vas, volim vas i toliko sam ponosna na vas, rekla je je ova članica žirija.

U osmoj grupi večeras predstavili su četrnaestogodišnji Ismail Delija iz Nikšića i njegov vršnjak Miodrag Đokić iz Niša, a prvo su otpevali pesmu "Otac", koju u originalu izvodi Beki Bekić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Znači ja hoću da nazovem tatu mog da vidim da li je dobro - rekla je Dara koja nije krila da su je nastupi ova dva kandidata baš dirnuli.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne, ja mislim da mene moj tata treba da nazove da vidi da li sam ja dobro. Momci, toliko sam ponosna na vas obojicu, ponosna, preponosna! Toliko sam vas zavolela. Vi kad se pojavite na sceni, toliko imam potrebu da izgovorim reči koje do sad nisu izgovorene, neizgovorenih komplimenata. Ne mogu da pronađem reči. Znači vi ste od Boga dani. Obožavam vas, volim vas i toliko sam ponosna na vas - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo sam se oduševila što ste izabrali ovu pesmu, ovo je jedan od najsrećnijih odabira jer ako dođemo do kraja, mora da puca. Izabrali ste pesmu, borite se! Mali Ismail, ja sam šokirana. Ti toliko dobro pevaš, tebi 99% estrade ne može na crtu da stane. Miodraže, ti si odličan, ali si bio za nijansu slabiji. Emotivan si bio, lepu boju si imao, ali čućeš u snimku. Ova pesma se peva na način kako je pevao Ismail, što ne znači da ti nisi dobar pevač. Ovu pesmu mi je autentičnije doneo Ismail - rekla je Maja Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlukom žirija direktno u dalje takmičenje ide Ismail Delija, dok će se Miodrag Đokić naći u baražnom delu emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. V.

#Dragana Mirković

#Ismail Delija

#Miodrag Đokić

#Pinkove zvezde

#pevačica

'