AKTUELNO

Dizajnerka se kaje što pevaču nije rodila još jedno dete.

Melina i Haris Džinović u ljubavi su već deceniju i po i imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana, a kako je otkrila dizajnerka, oni žele još jedno dete.

Veoma to želimo, krivim sebe što sam bila neodlučna, trebalo je da idemo i na treće, što nije isključeno da hoćemo. Deca i porodica su nam smisao života definitivno, posao i sve ostalo dolazi na broj dva - iskreno je otkrila Melina Džinović.

Foto: Printscreen Youtube

Za njihov brak uvek se nekako vezuje i priča o prevelikoj razlici u godinama. Melina je sa Harisom započela vezu u svojoj 22. i danas ima 35, dok je Haris trideset godina stariji od nje. Međutim, takve priče su jedno, a njihov brak je dokaz da prava ljubav zaista ne broji godine.

Nama je to smešno, da budem najiskrenija. Ko god da je seo sa mnom i Harijem, video je da se ta razlika u godinama ne primećuje. Mi smo dvoje ljudi koji su se zaista našli, tako da ako neko voli da broji, nek broji, a mi od prvog dana nismo imali tu temu. Brojke su samo na papiru i jednostavno na ljudski duh i na ljudske odnose ja mislim da to ne može da utiče. Našla sam čoveka svog života i šta sad da pitam? Odakle si? Koliko imaš godina? Ma ne pada mi na pamet - odlučna je Melina Džinović.

Foto: Promo

Razvodi na estradi su sve učestaliji, a dizajnerka tvrdi da joj se zbog toga slama srce.

Žao mi je kad čujem da se par razvodi, a imaju decu, s druge strane, očigledno je neminovno, tužno je i mislim da ti lomovi emotivni teško padaju svima - rekla je dizajnerka.

Autor. Pink.rs

#Haris Džinović

#Melina Džinović

#pevač

#supruga

'