AKTUELNO

Nemoj da se bojiš jer ti imaš božanstven glas čak i kad je promukao, rekla je Goca Tržan.

Nakon Mile, na sceni "Pinkovih zvezdica" predstavila se Valentina Stojanović. Ova takmičarka je otpevala "Ti možeš sve" i to verziju koju je prepevala Marija Šerifović. Valentina je ovog puta dobila četiri glasa, pa će se za prolazak u dalje takmičenje boriti u baražu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

A ona je i promukla. Ti si to bolesna. Bez obzira na to, ti si pevačica od emocije, a ja uopšte nisam obraćala pažnju na intonativne probleme, ni da li si ih imala ili ne. Čak mi se i dopalo kako pevaš kad ti je malo promukao glas. Nisi imala emociju. Ti si ona pevačica koja mene podigne svojom autentičnom energijom i emocijom, a ti si se danas valjda u strahu od tog svog promuklog glasa potpuno uvukla u sebe. Nisi mene ubola svojom emocijom. Nemoj da se brineš ni kad si promukla, tad je trenutak da nas sve baciš u nesvest. Nemoj da se bojiš jer ti imaš božanstven glas čak i kad je promukao - rekla je Goca Tržan koja nije dala svoj glas ovog puta.

Foto: TvPink Printscreen

Apsolutno se slažem. Gledam je sve vreme i vidim je da se muči i ona čuje da joj glasić preskače. Oni su deca i oni to tragično shvataju. Nije smak sveta, stvarno, samo nastavi tako i opusti se malo - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Slažem se sa njima. Otprilike smo uvek navikli od tebe da sve to pršti od emocija. A večeras je sve bilo mehanički, ali vidim u čemu je kvar, tako da ti neću to uzeti za zlo. Ti si do sada naša kraljica baraža, je l' tako? Ti si najviše puta bila u baražu i ne očekujem ništa manje od tebe već da izađeš uzdignute glave i da ideš u finale - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Valentina Stojanović

#emisija

'