AKTUELNO

Poznata pevačica otkrila je kakvi su joj planovi kada je reč o proširenju porodice.

Maja Berović vredno radi na novim pesmama kojima će ovog leta obradovati domaću publiku, a na tajnoj lokaciji, bez ikakve medijske pompe, započela je snimanje čak šest spotova za svoje nove pesme.

Foto: TvPink Printscreen

- Svaka pesma će imati svoj video zapis. Ovaj put smo se odlučili da to bude više onako "fashion art", drago mi je što ću svaku pesmu ekranizovati da moja publika ima šta i da vidi i da čuje - rekla je Maja i otkrila šta se to u njenom životu menja otkako se bliži četvrtoj deceniji.

- S obzirom na to da mi se bliži trideseta, svakako da se osećam stabilnije i zrelije. Kada sam u Austriji rado volim da budem i domaćica, a u Beogradu za to nemam vremena.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se prošle godine u Grčkoj udala za svog dugogodišnjeg partnera Alena kojem još uvek nije podarila dete, ali to svakako želi i planira.

Foto: TvPink Printscreen

- Imam planu, a kada će to biti, to ni ja ne znam. Volela bih da imam dve ćerke i jednog sina - rekla je sjajno raspoložena pevačica u emisiji "EKSKLUZIVno", a kada će ostvariti svoju veliku životnu želju ostaje da saznamo.

D. T.

#Maja Berović

#pevačica

'