AKTUELNO

Njemu nije smetalo što je ona sklona prevari.

Marko (20) iz Beograda treći je koji je večeras došao da se bori za naklonost devojaka u šouu "Izvedi me" i posle predstavljanja uspeo je da zadrži interesovanje svih devojaka.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovaj dečko meni, iskreno, izgleda kao neki princ. Ja sam očekivala da će reći da se zove Filip, to mi je nekako ime za princa - rekla je nova devojka Ena Č.

Posle video-predstavljanja samo četiri devojke su pristisnule crveni taster, dok je 26 sačeklao da vidi i Markov talenat.

Foto: TvPink Printscreen

Ana V. mu je rekla da je isti kao Bastijan Švajnštajger, pa je Andrija Milošević prokomentarisao da nije slučajnost to što se ona zove Ana.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja se nadam da će da pokaže nešto drugačije, jer ako još neko ovde bude podigao teg, direktno ću da se ubijem, majke mi - rekao je Andrija pre nego što je Marko otišao da se pripremi za svoj talenat.

Foto: TvPink Printscreen

On je sve iznenadio kada je izašao sa klarinetom i odsvirao jednu kompoziciju za devojke.

One su ga sve pohvalile što je pokazao originalni talenat, a Sanja R. je morala da ga časti, pa mu je ubacila novčanicu u džep.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju je on pogasio sve devojke osim Ane V. i Jece, pa ih je pitao šta su spremne da urade za ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

- Iskreno, u godinama smo tu, ali nisam spreman baš za ljubav ništa. Rekao si da ne voliš devojke koje varaju, a ja ne mogu da se zadržim na jednom, iako je on predobar - rekla je Ana.

- To pitanje me pitaj za 10 godina, kad budem bila spremna da uradim nešto zbog ljubavi - odgovorila je Jeca.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, bez obzira na njen odgovor za prevaru, Marko je odlučio da kući odvede Anu, iako je na papir na početku zapisao Jecu.

Autor: V. T.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#voditelj

'