AKTUELNO

Nikolija Jovanović i Relja Popović postali su roditelji prošlog septembra kada je na svet došla malena Rea.

Sreća u porodici Nikolije Jovanović i Relje Popovića postala je ogromna kada su prošle godine u septembru postali roditelji ćerkice kojoj su dali ime Rea. A ponosna baka, pevačica Vesna Zmijanac od tada je maksimalno posvećena unuki.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Nikolija odmah nastavila svoju pevačku karijeru, odlučila je da ćerku ne eksponira, te nije objavljivala Reine fotogrfaije i nije je fotografisala za javnost.

Tek sada, osam meseci po rođenju njihove ćerke, Nikolija je odlučila da objavi fotografiju iz šetnje i pokaže koliko uživa u majčinstvu na prolećnom sunću sa Reom. Ovu objavu propretili su brojni pozitivni komentari.

Foto: Printscreen Instagram

Nikolija i Relja bili su presrećni kada su dobili ćerku, a svoje utiske o roditeljstvu podelili su i sa medijima tada:

- Nikada se nisam bolje osećala. Ovo je poseban trenutak u mom životu, postala sam majka i presrećna sam što smo se Relja i ja ostvarili u ulozi roditelja - rekla je tada kratko Nikolija, dodavši da je ponosna na svog supruga koji je prisustvovao porođaju, iako se porodila carskim rezom.

- Moji utisci su divni. Ovo su zaista najlepši trenuci u životu. Našoj sreći nema kraja, a prvenstveno sam ponosan na Nikoliju, koja je sve ovo podnela kao lavica -  istakao je Popović uz osmeh, a njih dvoje su otkrili da žele još dece:

ŽELI JOŠ JEDNO DETE! Nikolija: Možda Vesna ponovo postane baka! (FOTO)

Autor: D. P.

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

'