AKTUELNO

Njegovoj sreći nema kraja.

Poznati reper Stefan Đurić Rasta danas je nakon četiri meseca izašao iz pritvora. Rasta je ovog popodneva napustio Okružni zatvor u Beogradu, a odande je izašao sa crnim kesama u rukama.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Rasta se sada oglasio ekskluzivno za Pink.rs i otkrio nam kako se oseća povodom toga što je napolju posle četiri meseca provedenih iza rešetaka. Kako kaže, prvo što je uradio jeste da je otišao da vidi ćerkicu Taru, koju je dobio u braku sa pevačicon Anom Nikolić, a zbog toga nije skidao osmeh s lica.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, Miloš Rafailović

- Dobro sam, hvala na pitanju. Sa detetom sam trenutno, to je prvo što sam morao da uradim, čim sam izašao. Sve je u redu, presrećan sam što sam sa Tarom, i zbog toga sam sada najsrećniji, još nisam spreman da dajem izjave o samom hapšenju, hvala na razumevanju - poručio je Rasta kroz osmeh za Pink.rs.

Foto: Instagram.com/stefanrasta

Podsetimo, Stefan Đurić Rasta, uhapšen je u oktobru prošle godine kada je policija kod njega pronašla pet grama marihuane, a potom je po nalogu tužilaštva urađen i pretres njegovog stana u kom je pronađena veća količina skanka.

Autor: M.K.

#Stefan Đurić Rasta