AKTUELNO

Šok i neverica!

U poslednjih nekoliko nedelja u javnosti su se pojavile glasine da je pevačica Ivana Nikolić, članica benda "Hurricane", započela vezu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim. Poznato je da je on bio dugo u vezi sa njenom koleginicom Sandrom Afrikom koja je, navodno, blokirala Ivanu na Instagramu zbog njega.

Foto: Instagram.com

Ivana je, inače, izjavila nedavno da je solo i da nema istine u pričama da je sa Volkovim, pa je sve iznenadio Sandrin potez.

- Nije mogla da veruje kada je čula da joj se drugarica smuvala sa bivšim. Najpre je mislila da je to trač, ali kada je videla njihove zajedničke fotke u novinama, baš se iznervirala. Odmah je Ivanu blokirala u telefonu i prekinula svaki kontakt s njom - rekao je neimenovani izvor blizak Sandri i dodao:

Foto: Instagram.com/ivana_boom_nikolic

- Ivani je pričala sve o momcima, a često su u razgovoru pominjale i Volkova. Sandra joj se poverila da je baš bila zaljubljena u njega i da su imali burnu vezu, ali da je to sada gotova priča. Nije očekivala da će Ivana to shvatiti kao 'zeleno svetlo' i da će se smuvati s njenim bivšim.

Foto: Instagram.com

Da li u ovim pričama zaista ima istine ostaje da se vidi.

Autor: N.V.