AKTUELNO

Nakon što ih je seksualno zlostavljao, govorio im je da su se ''sjedinile s Bogom''.

Miroslav Mika Aleksić snimao je pojedine devojke dok ih je seksualno zlostavljao u svojoj kancelariji.

Profesor glume ubeđivao je svoje žrtve da tako “vežbaju kadar” za erotske scene, bez kojih neće moći da se probiju u svetu filma.

Kada bi završio sa iživljavanjem, Mika bi nesrećne devojke, kako one kažu, “blagosiljao” i rekao bi im: “Sada ste se sjedinile s Bogom!?!”

Policiji se do sada prijavilo tridesetak devojaka koje su optužile Miroslava Miku Aleksića da ih je u poslednjih 12 godina seksualno zlostavljao u školi u školi glume “Stvar srca”.

Foto: Printscreen YouTube/Dani Danila Lazovića, Printscreen YouTube/StudioB

- Svedočenja tih devojaka, koje su sve bile maloletne u vreme kad su zlostavljane i silovane, šokirala su inspektore. Iskazi nekoliko devojaka su skoro istovetni , što ukazuje da je Aleksić koristio iste metode kako bi manipulisao učenicama i tera ih na seks i bludne radnje.

- One su ispričale da ih je Mika zaključavao u svoju kancelariju, u kojoj su bili kamera i monitor. Profesor bi im zatim naredio da se skinu gole i ubedio ih da će ih naučiti posebnim veštinama snimanja erotskih scena kako bi, navodnom njihova tela na ekranu izgledala kao umetničko delo - kaže izvor.

Foto: Tanjug, Pink.rs, PrintscreenYouTube

Prema njegovim rečima, Mika bi postavio devojke ispred kamere, pa bi im objašnjavao iz kog ugla da snimaju gole grudi, pri čemu bi ih dodirivao i mazio po dojkama.

- Aleksić ih je ljubio i lizao po telu, sve vreme ubeđujući učenice da se fokusiraju na kadar i kameru. Takvom manipulacijom im je zapravo skretao pažnju i neke od njih u tom trenutku nisu bile ni svesne toga da su zloupotrebljene i seksualno zlostavljane. Bile su uverene da im je profesor zapravo otkriva tajne glumačkog zanata - kaže sagovornik, i dodaje da Aleksić, po svemu sudeći, nije čuvao snimke zlostavljanja.

Autor: M.K.

#Mika Aleksić