AKTUELNO

Ovo što si otpevala večeras, mislim da si to baš ti! Bila si potpuno opuštena i na mestu, rekao je Sale.

Stefana Nikolčević ima 11 godina i dolazi iz Štrpca, a večeras je otpevala hit Ariane Grande "Dangerous woman". Uz plesnu grupu Stefana je napravila pravi spektakl, ali je ovog puta izostao glas Goce Tržan pa će se ova takmičarka naći u baražnom delu emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nije ova pesma za ovo takmičenje i za tebe. Nešto mi je kabasto. Nije mi bilo ništa spektakularno. Mislim, ti si odlična pevačica i dobro pevaš, ali si imala neartikulisanih delova i delove u kojima si bacala te flahove i neke falsete. Nije mi se dojmila ova pesma, ne priliči devojčici kao što si ti jer je pesma za opasne žene - rekla je Goca Tržan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Stefana, meni si bila super, kao i svaki put. Ja sam bio zatečen kad čujem da neko takve građe ima takvu energiju u sebi. Ti si vanserijski pevač - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam potpuno kontra mišljenje od svo troje. Ovo što si otpevala večeras, mislim da si to baš ti! Bila si potpuno opuštena i na mestu. To si donela na svoj način, to je to, to si ti. Meni se ovo svidelo. U tvom pevanju ništa nije bilo neprirodno i pesma je meni bila potpuno dobra - rekao je Sale Cvetković, a Leontina se složila sa njim i nije krila oduševljenje Stefaninim nastupom.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Stefana Nikolčević

#Takmičenje

#emisija

'