AKTUELNO

Došli smo do neverovatnog otkrića o pevačici koja sitno broji do porođaja.

Lepa pevačica Ana Nikolić iako ima razloga da bude razmažena s obzirom na to da je u osmom mesecu trudnoće, ona tu svoju beneficiju, kako saznajemo, uopšte ne koristi. Ekipa portala Pink.rs pokušala je da sazna kako se Ana ponaša na snimanjima, kao i privatno i da li je zahtevna trudnica.

S obzirom na to da su počele finalne emisije šou programa ''Ja imam talenat'' koje se emituju uživo pokušali smo od izvora sa snimanja da saznamo da li ona ima neke posebne zahteve i došli smo do neverovatnog otkrića:

Foto: TvPink Printscreen

Definitivno, Ana je najmanje zahtevna trudnica. Na snimanjima je uvek tačna i uopšte nema posebne zahteve, ma čak ni vodu ne traži. Do sada smo radili sa mnogim javnim ličnostima na brojnim projektima koje su bile mnogo zahtevnije od Ane, a nisu bile u drugom stanju - otkrio je za Pink.rs izvor iz ekipe koja radi na svim projektima TV Pink.

A kako bismo saznali da li pevačica u proivatnom životu ima neke zahteve, došli smo do njene prijateljice koja tvrdi da se u Aninom životu nije ništa promenilo, da živi normalnim životom, a da samo vodi računa o ishrani.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ana se potpuno normalno ponaša. Ista je kao što je bila i pre trudnoće. Nema nikakve posebne zahteve, ma ona je jedna super trudnica. Održava zdravu trudnoću i oseća se sjajno, dosta šeta i nikada nije bila nasmejanija. Znam mnogo trudnica koje nisu deo javnog života i koje se ne ponašaju kao Ana, već su razmažene i histerične - kaže pevačicina bliska prijateljica za Pink.rs.

Foto: E-stock

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Trudnoća

#pevačica

#trudnica

'