AKTUELNO

Šok!

Pevačica Zlata Petrović bila je današnja sagovornica Nemanje Vujičića u emisiji "Premijera - Vikend specijal". Zlata je ovoga puta priznala da nikada u životu nijednu knjigu nije pročitala.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada u životu nisam pričitala nijednu knjigu, poštujem one koje čitaju, ali ja nisam imala vremena. A kada bih napisala knjigu ona bi bila super jer ja ne bih slagala nijedan detalj svog života, ja čitam kroz ljude - rekla je Zlata.

Zlata je istakla da smatra da je bila najveća ljubav Hasana Dudića, ali i da su njeni muževi bili njena najveća ljubav.

Mislim da jesam, čim sam mu rodila dete. Moji muževi su bili moje najveće ljubavi. Ulazila sam srcem i dušom, sve svoje ljubavi zovem najvećim. Rodila sam dvoje dece svojim muževima Hasanu i Peji. Naravno, svaki čovek ima žutih minuta, sve po zasluzi, sve je to život i nisam mirna žena, moj temperament je takav i moja priroda je takva. I Hasan i Peja su dobri ljudi, obojicu sam volela, volim ih i voleću ih do kraja života, imam decu sa njima. Ne bih nastavila, ja njih volim i poštujem na drugi način, ali kad završim to je kraj. Zbog dece to je neraskidiva veza i to će da ostane tako - rekla je ona, a potom otkrila da li je ponosna što je njen sin odlučio da radi u butiku:
Ja sam jako ponosna na oba sina, ali konkretno naravno da jesam, on je izabrao to iako ide na fakultet i ređa devetke i desetke, ali on je rekao da hoće da zaradi dinar, jako je skroman. Mi smo takvi i Peja i ja, nemamo zahteve. Naravno da sam ponosna jer u nama je sve, a spolja šta pokazujemo kakvi smo ljudi.

Foto: TV Pink Printscreen

Zlata je progovorila i o svojoj velikoj prijateljici Goci Božinovksoj koja je nedavno saznala da će postati baka.

Ja isto po treći put postajem baka jer su mi Mirko i Bojana kao moja deca. Goci je to prvo unuče i nema srećnije žene na svetu. Ona me je zvala, pa se nisam javila, ona mi je pustila poruku da joj se hitno javim. Ja sam joj pozvala ona kaže da će Mirko i Bojana da dobiju bebu, ja počnem da vrištim od sreće, ona kaže da su otišli kod lekara ne znaju tačno. Onda po rakijicu da nazdravimo, uključimo jedna drugu da vidimo. Svi smo presrećni, hvala ti Bože. Oni su najlepši par na svetu. Mirko je najbolje dete, nemate pojma koliko je on emotivan, dobar, on sve nas grli, deli ljubav, on je divan, pere sudove, ja sam ga slikala. On je predivan - istakla je Zlata i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih poželela da se vrati to veme, da ove generacije imaju to što smo mi imale, da imaju takvo druženje kao Goca i ja, verujem da će to biti za ceo život.

Pevačica je otkrila da je istina da je Goca jednom želela da puca na nju.

Jednom u životu jeste, istina je. Nisam bila u početku za to da se uda za Šijana, znala ga je jedan dan, bili su zajedno, bile smo mlade, bilo je drugačije vreme, moja Goca nije u tom filmu, ali eto šta je sudbina. Ona odlazi za Beograd i nema telefon, ne zna ko je šta je - rekla je Zlata, a potom otkrila da li ima ljubavi u njenom životu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam ljubavi od dece, unučića, prijatelja, ali što se tiče mene, stoji, pa ćemo da vidimo. Nikad nisam pravila spisak želja, sve dolazi kako treba, pa čekam i ovaj put tako - zaključila je Petrovićeva.

Autor: R.L.

#Premijera-Vikend specijal

#Zlata Petrović