AKTUELNO

Kada ga je odbila, on je počeo da je vređa i psuje.

Soraji Vučelić nedavno se udvarao bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni. Međutim, kada ga je odbila, Berluskoni nije to dobro podneo već je počeo da je vređa i psuje. Starleta je doživela neprijatnost u restoranu jednog hotela u Milanu, u kom su u isto vreme odseli i ona i poznati političar.

Foto: Printscreen

Soraja je odsela Milanu u istom hotelu u kojem je bio i Berluskoni. Jedne večeri su se zajedno našli u restoranu na prvom spratu, svako sa svojim društvom. Srpska starleta je zapala za oko političaru, pa je pokušao da je zavede. Poslao joj je najskuplji šampanjac, ali ga je ona iskulirala - rekao je izvor blizak Soraji.

Kako navodi dobro obavešten izvor, Berluskoni se nakon nekoliko čašica alkohola osmelio i prišao Soraji, ali mu se nije dopalo što ga je odbila.

Foto: Pink.rs

Berluskoni je došao do Sorajinog stola. Počeo je da joj se udvara i bio je prilično direktan. Soraji se to nije svidelo, pa je rešila da ode. Kada je video da ga je odbila, poludeo je. Počeo je da urla, da viče na italijanskom, upotrebio je čak i neke psovke i sasuo salvu uvreda na Sorajin račun. Ona se uplašila, jer nije očekivala da bi jedan ugledan političar tako burno reagovao. Šokirana prizorom, pokupila je stvari i napustila hotel. Koliko se Berluskoni naljutio govori i činjenica da je i obezbeđenje moralo da reaguje. Oni su mu prišli i pokušali da ga smire - rekao je izvor za "Informer".

Soraja je potvrdila da je do incidenta došlo, ali nije želela da otkrije ništa više o svemu tome.

- Tačno je da je došlo do manjeg incidenta sa gospodinom kog pominjete, ali to je sve što vam mogu reći - rekla je ona

Pink.rs

#Silvio Berluskoni

#Soraja Vučelić

#starleta

'