AKTUELNO

Reperi su nasmejali ceo žiri, ali im je glumica zamerila zbog svog kolege.

Poslednji su večeras na redu Story i Strašilo, reperi iz Crne Gore, koji su žiri šoua "Ja imam talenat" kupili svojim autorskim pesmama.

Foto: TV Pink Printscreen

I ovog puta oni su došli sa svojom pesmom "Daj vatru", a imali su i detaljno osmišljen scenski nastup.

Foto: TV Pink Printscreen

Na bini sa njima, između ostalog, bila su i metalna burad u kojima je gorela vatra, što je ostavilo jak utisak i na njih dvojicu bacilo novo svetlo.

Takmičari su u jednom delu pesme ubacili i komentare članova žirija, Žike Todorovića i Ane Nikolić, dok se pesma završava sa komentarom Danice Maksimović "Daj vatru", kako se pesma i zove.

- Sviđa mi se, pesma je bomba, dobar bit. Vi ste savršeni, ubodete tematiku svaki put, ne pričate praznu repersku priču. Ovo je stvarno bila vatra na sceni - objasnio je Rasta.

- Zapaljivi momci. Odlični ste zato što imate dobru dikciju, dobru repersku prezentaciju teksta. Jedino što sam ljubomorna što ste samo Žiku izdvojili. To na kraju je ništa, strašno sam ljubomorna na Žiku - rekla je Danica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam njihov fan. Prošli nastup im je bio za nijansu lošiji, a ova pesma im je vrh. Ja kao vaš fan moram da glasam za vas - priznala je Ana.

- Odlična pesma, oslično repovanje, odlični semplovi, vrlo duhoviti. Bolje nego prošli put, lošije nego "Vuči vuci" - bio je kratak Žika.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'