AKTUELNO

Od starta kritike.

Na velelepnoj sceni "Novodišnje Zadrugovizije" večeras su se prvi predstavili Sanja Stanković, Anđelo Ranković i Đorđe Milutinović. Oni su izveli pesmu "Koraci u noći", koju u originalu peva njihov cimer Vuk Mob, zajedno sa Vojažem i Breskvicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je na sceni blistala u plavoj odevnoj kombinaciji, dok je Đole na sebi imao crnu kožnu jaknu i pantalone. Anđelo Ranković sedeo je na stepenicama, sve do trenutka kada nije došao njegov deo da zapeva. Anđelo je pustio glas i počeo da igra zavodljivo oko svoje bivše devojke.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku njih dvoje su toliko bili blizu jedno drugom, da je malo nedostajalo da se poljube, kao u stara vremena.

Njihov nastup možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Posle nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Meni je ovo totalno bez energije i totalno mi je bezveze, osim što je ona preslatka i izgleda kao barbika. Ovo nema veze s pevanjem. Ne moramo svi da budemo muzikalni, ali vi ste bili uglavnom van takta. Smatrala sam ako ne znate da pevate, da ćete napraviti neku foru. Vidi se da ste vežbali sve ukupnu pet minuta - rekla je Maja Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Oko ovake Sanje da vas dvojica ne mjaučite, ovo je stvarno... - rekao je Dejan Milićević.
Ja sam rekao da treba da se skinemo oko Sanje - poručio je Đole.
Tako je, bato! - izjavio je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Iznenadili ste me sad ovim ovde. Sanja, ti treba samo da budeš glasnija. Ti si po prirodi devojka koja je tiha i mirna, ali kada je pevanje u pitanju, slobodno gruni i daj sve od sebe - rekla je Sandra Afrika.
Meni ste bili preslatki. Ovde je Sanja imala svojih pet minuta. Skoro da si ti celu pesmu optevala. Neću da vas kudim, mislim da je to Maja uradila za ceo žiri - poručila je Ljupka Stević.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Novogodišnja zadrugovizija

#Sanja Stanković

#Zadruga 4

#Zadrugovizija

#Đorđe Milutinović