AKTUELNO

Nije mogao da dođe sebi!

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja novinara" urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić podigao je Vladimira Tomovića, kom je uputio pitanja.

Vratio si se, sada posle igrice i duela, kako se osećaš?

Foto: TV Pink Printscreen

Lepo, drago mi je da imam podršku napolju, ma koliko meni neke stvari ne značile, ali mi je drago da su ljudi prepoznali moje kvalitete - rekao je Vladimir.
Vladimire, kako si se osetio kada si video Staniju posle toliko vremena?
Ne znam šta da ti kažem, pričao sam sa ljudima, trudio sam se da je ne gledam. Ne znam ni da li je ona gledala u mom pravcu. Odvratan je osećaj bio da mi zadrugari govore da je ona meni čestitala Novu godinu, pružila ruku, a ja to nisam registrovao, ja sam samo uzeo poklon. Utisci su kao da je ušao bilo ko drugi u rijaliti. Ne znam da li da lažem ili da pričam istinu. Jeste, nije mi bilo svejedno, nisam znao da li će da ostane ili da će da ide. Bio sam pogubljen, ne sećam se ni da je ona čitala, znam samo kada su krenule reči moje majke, da sam reagovao emotivno! Verovatno i sada kada pričam o njoj, da delujem pogubljeno - tvrdio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je stala da čita tvoju čestitku, a ti kao da si imao neki presek? - upitao je Nemanja.
Oni su se čudili što nisam gledao i stvari, bilo mi je važnije da ne hiptonišemo jedno drugo. Ja sam registrovao, ali sam se trudio da se ne igramo mačke i miša... Nisam se osećao kao da je ušao bilo ko, ja sam bio iskren, videli smo se napolju, imali smo turbulentan odnos, a sve što je bilo, bilo je. Tu smo gde smo... Nezgodno je da ja pričam odavde, ona meri moju reč, bilo šta da kažem, znam da sam na storiju, bolje da ćutim i čekam da dođe i vidim da li je došla u miru, ako je došla u miru, gradićemo ga zajedno. Ona ima momka, ja joj želim tu sve najbolje i da se ostvari kao majka i žena, ne želim da se mešam u priču, srećni je zauzeta... Svakako nas čeka razgovor, ali meni se zaljubljivanje obilo o glavu u Zadruzi, ne znam šta da kažem. Imao sam čudan osećaj kada je ušla, nisam išao na neka mesta gde smo nas dvoje išli, samo da me ne bi podsetilo na nju. Ako moram da vagam između pozitivnih i negativnih stvari vezanih za nju, vežu me pozitivna osećanja - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga