AKTUELNO

Iako je organizovao tajno venčanje bez medija, ona mu se usprotivila.

Pevač Slobodan Radanović, koji se proslavio u "Pinkovim zvezdama", stao je juče na ludi kamen sa svojom devojkom Kristinom Kockar.

Oni su organizovali slavlje za najbliže prijatelje i članove prodocie u jednom restoranu, ali pevač nije želeo da mediji isprate njihovo venčanje.

Ipak, mlada nije odolela, nego je odlučila da se pohvali fotografijama sa proslave, dok Sloba na društvene mreže nije okačio apsolutno ništa.

Zbog toga je ona juče usred venčanja odlučila da mu otme telefon čak dva puta i uključi se uživo na Fejsbuku, pa su na njegovom profilu ostali snimci koje on izgleda nije smeo da ukloni.

Osim toga, posebno je zanimljivo što među slikama koje je ona objavila na svom profilu na Instagramu nema nijedne fotografije s njim, nego je na njima ona sa ostalim zvanicama.

Postavlja se pitanje da li Sloba na društvene mreže nije postavljao ništa jer mu je novopečena gospođa zabranila ili se on zarad mira u kući sam od sebe nigde nije oglašavao. Bilo kako bilo, Radanovićevo zatišje na društvenim mrežama ne sluti na dobro.

Autor: V. T.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

#pevač

'