AKTUELNO

Popularna pevačica nam je iskreno i bez zadrške odgovorila na pitanja i ispričala ono što su mnogi želeli da čuju.

Godina koju ćemo večeras ispratiti donela je mnogo loših stvari, a svet kakav smo poznavali kao da se preko noći promenio. Mnogo toga više nikada neće biti isto, a ono čemu se svi nadamo u novoj 2021. godini jeste da će nam biti bolje. To je i slučaj sa jednom od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima Svetlanom Cecom Ražnatović

Foto: Dejan Milićević

Za Cecu je ova godina bila turbulentna, desila joj se jedna od najlepših stvari na svetu, a to je da je postala baka kada su joj sin Veljko i snaja Bogdana podarili unuka. Tog 3. juna 2020. godine sreću nije mogla da sakrije, a ni to što je nekoliko nedelja kasnije bila zaražena koronom nije moglo da slomi njen vedar duh. Za portal Pink.rs Ceca je sumirala 2020. godinu i otkrila nam neke stvari koje mnogi nisu znali.

Na samom početku, pitali smo Cecu da li je ona jedna od onih koji su izjavljivali da će "2020. godina biti njihova" i da li se razočarala.

Ne, ni za jednu godinu nisam očekivala da će biti moja godina. Uvek sam za svaku novu godinu imala želju da bude bolja od prethodne. Neke neostvarene želje da se ostvare, a da li je ona moja ili nije? Gledajte, najbolje bi bilo da je svačija i da smo svi srećni. Tako želim i za 2021. godinu - kaže Ceca.

Foto: Dejan Milićević

Nismo mogli a da se ne osvrnemo na taj najlepši događaj kako za nju tako i za celu njenu porodicu. Dolazak malog Željka Ražnatovića na ovaj svet obradovao je sve, a nas je zanimalo koliko je pevačicu unuk promenio.

Nije mene Željkov dolazak promenio, ali jesam osetila jednu novu vrstu ljubavi u kojoj bezrezervno uživam. Željko je mezimče cele porodice, ispunjava nas. Toliko uživam u svakoj sekundi koju provodim sa njim da sam Bogu zahvalna na tome - ističe Svetlana.

Foto: Dejan Milićević

Kako je i običaj, kada sat otkuca ponoć i započnemo novu godinu, jedni drugima darujemo poklone. Pitali smo Cecu da li će ona biti "Deda mraz" u svojoj porodici i da li postoji poklon kome se ona možda potajno raduje.

Ako mislite na to da ćemo jedni drugima biti Deda mraz i poklanjati poklone, onda sigurno hoćemo. A posebne želje za poklon ja lično nemam. Imam više želju da smo svi zdravi, srećni, nasmejani, da volimo. Mislim na to. Sada neki poseban poklon da očekujem ili pripremam, apsolutno ne - priznaje popularna pevačica.

Foto: Dejan Milićević

Na kraju, upitali smo Cecu koje su to zapravo njene želje za 2021. godinu, kako za nju, njenu porodicu, tako i za čitaoce portala Pink.rs.

Da smo zdravi, da imamo mogućnost da putujemo. Da grlimo i ljubimo one koje volimo. I da nastavimo život kakav smo živeli pre 2020. godine, ali u mnogo lepšem smeru, sa mnogo radosti, ljubavi, sreće, osmeha i naravno mnogo zdravlja. Nažalost, ovo nas je još jednom naučilo da je zdravlje najbitnije u životu i da bez njega ne možemo ništa da ostvarimo - zaključila je Ceca.

Autor: Nemanja Vujčić

#Intervju

#Nova godina

#Svetlana Ceca Ražnatović