AKTUELNO

Već godinama je jedna od naših najpopularnijih zvezda.

Pevačica Jana Todorović već godinama je jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica sa naše javne scene, a to je sada i sama potvrdila bez lažne skromnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene raduje ta priča, jer sam već toliko godina na estradi. Pored mene, tražen je i Radiša Trajković Đani. Ali realno, ja sam jedna od najtraženijih pevačica. Kada nije bilo vreme korone, imala sam dosta nastupa. Recept je u tome što sam prvenstveno skromna, kao i energija kojom isijavam. U vreme korone sam imala nekoliko nastupa u inostranstvu, privatna veselja. Raduje me da se bar nešto dešavalo. Imala sam dosta dogovorenih termina, kao i moje kolege, međutim nešto sam morala da otkažem. Nadamo se svi boljim vremenima - rekla je Jana.

Foto: Pink.rs

Ona je istakla da je priča o bakšišu ipak prenapumpana i da nije sve to tako kako se čini na prvi pogled.

Mislim da je to lažna slika. U ovom momentu je nepristojno o tome da pričam. Nije situacija onakva kakva treba da bude. Velike su sume u pitanju, ali mi na kraju taj novac ne dobijemo, jer se to raspodeli sve na jednake delove. Ili smo unapred dogovorili svoje honorare sa menadžerom i vlasnikom veselja. Mi smo u stvari svi na fiksnu cenu - istakla je pevačica.

Autor: R.L.

#Jana Todorović