AKTUELNO

Recept za dug brak!

Pevač Boban Rajović progovorio je o svom braku dugom 28 godina. Otkriva da je recept za dug brak sa suprugom Draganom, pre svega, razumevanje. Boban zbog prirode posla mnogo putuje širom sveta, dok supruga Dragana Rajović živi sa troje dece u Beogradu i ne voli da se eksponira u medijima.

Foto: E-Stock/Kobra

Moja žena nije u fazonu da se pokazuje u javnosti. Ne želi da bude u medijima i ne daje izjave, a isto tako ne ljubomoriše mnogo. Zna kakav je moj posao... - rekao je pevač jednom prilikom.

Kao u svakom odnosu ne može sve biti idealno, pa je pevač kroz šalu otkrio da je ponekad i slaže.

Moraš dobro da znaš da lažeš u braku... (smeh). Šalim se, razumevanje, fleksibilnost i naravno da bez ljubavi ne bi bilo ničega. Ne bih ni u brak ušao da je nisam voleo. Ali, posebno kod moje žene potrebno je mnogo razumevanja. Što se mog braka tiče, rekao bih da je više ona zaslužna za to. Svaka čast mojoj ženi, ali isto tako volim da kažem i svaka čast meni. Toliko iskušenja, lepih žena, lepih devojaka, treba svemu tome odoleti i vratiti se kući. A Danci, pošto sam živeo u Danskoj, imaju jednu izreku: "Skupljaj apetit napolju, a jedi kod kuće'' - kaže Boban.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Autor: M.M.

#Boban Rajović