AKTUELNO

Iako su imali skladan odnos, odlučili su da stave tačku na sve.

Glumac Branislav Lečić (62) i voditeljka Nina Lečić Radulović (31) odlučili su da se posle osam godina veze i šest godina braka razvedu, o čemu su medije obavestili saopštenjem, u kom su naveli da je razlog za tu odluku to što su se udaljili jedno od drugog zbog poslovnih obaveza.

Kada je njihova veza otkrivena, javnost je posebno iznenadila razliku u godinama za koju su oni tokom cele bveze tvrdili da im ne predstavlja problem.

Njih dvoje su se upoznali 2008. godine, a ona ga je, kako je jednom prilikom priznao, odmah zainteresovala.

Foto: Foto: Kobra

- Susreti se dešavaju slučajno, a onda se ispostavi da slučajnosti ne postoje. Upoznali smo se u Zvezdari, posle jedne predstave kad smo se našli u zajedničkom društvu. Taj prvi kontakt nagovestio mi je da je Nina izuzetna devojka. Dve godine našeg zabavljanja dokazale su mi da je prvi utisak bio tačan - rekao je on u jednom intervjuu i priznao da se uplašio kada je saznao koliko je ona mlađa od njega.

U prvih šest meseci viđali su se retko, a onda se njihov odnos drastično poboljšao. Nina je u početku imala problema sa njegovim godinama, ali je to prevazišla.

- Shvatila je da to nije bitno, nju je oduvek zanimalo nešto drugo, pa je i mene na taj način opustila - rekao je Lečić mesec dana pre nego što je stao na ludi kamen s voditeljkom.

Posle samo dve godine veze njih dvoje su odlučili da se vančaju, a glumac je priznao da je hteo da se oženi njoj čim ju je upoznao.

- Da me je neko pitao svega dvadeset i četiri sata nakon našeg upoznavanja: Šta bi ti sad?, rekao bih: Hoću da se s njom oženim i imam decu- rekao je on za "Story".

Foto: Pink.rs

Nina je dobro prihvatila njegovu decu iz prethodnog braka sa Ivanom Vujadinović, koji je okončan 2007. godine, a i Ana (17) i Ivan (19) su brzo zavoleli voditeljku, o čemu su i on i Nina nekoliko puta pričali.

Iako su imali podršku svih prijatelja i članova porodice, Ninin otac je u početku bio protiv njihove veze.

- Njen otac mi je iskreno saopštio kako je Ninina i moja veza društveno nepodobna, ali da je njemu na prvom mestu ćerkina sreća – što me je potpuno razoružalo - ispričao je jednom prilikom Lečić.

Nina i Branislav su se venčali 16. oktobra 2010. u jednom beogradskom restoranu, gde su napravili slavlje za 200 zvanica.

Foto: Nina Lecic Instagram

Šest meseci posle venčanja, 2. aprila 2011. godine, Nina je na svet donela sina Lava, svoje prvo i Lečićevo treće dete.

Njihov brak je bio prilično skladan, oboje su bili potpuno posvećeni odgajanju sina i jedno za drugo imali samo lepe reči.

Iako su planirali bar još jedno dete, to se nije desilo, a početkom ove godine počelo je da se priča da se par razvodi, ali su oboje nekoliko puta porekli da razmišljaju o tome.

Ipak, danas je u "Hello!" magazinu objavljeno njihovo saopštenje u kom oni navode da su odlučili da okončaju svoj brak prijateljski, zbog toga što su se udaljili, ali se nisu izjasnili po pitanju starateljstva, osim što su naveli da će zajedno odgajati sina.

V. T.

'