AKTUELNO

Prvu ulogu je imao već sa tri godine, a onda je zaljubio u bubnjeve.

Glumac Srđan Žika Todorović našao se odnedavno u novoj ulozi, u ulozi člana žirija u najpopularnijem šouu za talente, "Ja imam talenat", koji će uskoro početi da se emituje na televiziji Pink, najgledanijoj televiziji u regionu, i priznaje da se za sada dobro zabavlja u ulozi sudije.

- Utisci su sjajni. Oduvek sam želeo da se u nečemu ovakvom oprobam. Volim da eksperimentišem, volim da se okušam u raznim žanrovima koji nemaju veze sa glumom, tako da prosto uživam - rekao je on.

Za "Premijeru", najgledaniju emisiju o poznatima, pričao je i o svojoj prvoj ulogi, kada je kao trogodišnji dečak izgovorio nekoliko replika u filmu “Ima ljubavi, nema ljubavi” (1968).

- Da, sa tri godine sam igrao zato što mi je tata glumac, pa je trebalo neko dete koje ume da ponovi ono što kaže tata iza kamere. Zapravo ja sam ponavljao ono što mi tata govori iza kamere i neki put me je i mama dovodila - otkrio je glumac.

Foto: Srđan Žika Torodović; Foto: Youtube

Iako je veoma uspešan u svom poslu, on nije inicijalno želeo da se bavi glumom, nego muzikom, ali je sticajem okolnosti krenuo putem svog oca Bore Todorovića.

- Ja nisam uopšte nameravao da budem glumac, ja sam bio rokenrol bubnjar, a glumac sam postao sasvim slučajno. Bio sam u vojsci i dobio sam sedam dana odsustva samim tim što sam poželeo da upišem neki drugi fakultet i to je bilo to. Nisam ni očekivao da me prime - iskren je bio glumac.

Ako ste propustili današnju epizodu "Premijere", možete je pogledati u 15 časova i u ponoć na televiziji Pink, kao i na kanalu ove emisije na Jutjubu.

V. T.

'