AKTUELNO

Košarkaš ne žali novac da svojoj dragoj udovolji, dok mlada glumica već bira venčanicu i haljinu koju će obući na najradosniji dan.

Glumica Jelisaveta Orašnin poslednjih meseci glavna je tema svih medija koji bruje o njenom raskidu sa Vukom Kostićem, s kojim je bila godinama u vezi, kao i o romansi sa košarkašem Milošem Teodosićem, te venčanju koje je zakazano za 25. jun u jednom beogradskom restoranu.

I dok ona izbegava da govori o budućem braku, pre nekoliko dana njen verenik je potvrdio lepe vesti.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života - rekao je košarkaš i dodao:

- Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići. Sve se uveliko sprema za njihovo svadbeno veselje, a glumica i košarkaš vode računa o svakom detalju kako bi sve izgledalo kao iz bajke.

Teodosić ne žali novac da svojoj dragoj udovolji, dok mlada glumica već bira venčanicu i haljinu koju će obući na najradosniji dan.

Foto: Tanjug/PrintscreenYoutube

Venčanica koju će nositi Jelisaveta košta četiri hiljade evra. Biće jedinstvena jer je to bila Jelisavetina želja. Ona želi da izgleda posebno pa će i haljina koju će obući kada skine venčanicu biti neka sa potpisom domaćih dizajnera s kojima se Jelisaveta druži - kaže izvor i objašnjava:

- Haljina mora da je kraća kako bi istakla njene duge noge - kaže izvor.

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#Venčanica

#glumica

'