AKTUELNO

Starleta je pokazala bujnu pozadinu.

Jedna od najpopularnijih domaćih starleta Stanija Dobrojević, koja se proslavila svojom guzom, izgleda nije baš najzadovoljnija njenim izgledom.

Naime, na nekim od poslednjih fotografija koje objavila na Instagramu njena zdanjica izgleda mnogo veće, pa su oni koji je prate na ovoj društvenoj mreži ubeđeni da je Dobrojevićeva išla pod nož.

Foto: Instagram

Kako je guza na ove tri fotografije u prvom planu mnogi su uvereni da je i ona, kao i mnoge svetske zvezde odlučila da uveća svoj glavni adut.

Foto: Instagram

Kako na dve fotografije nosi tange, može se jasno videti da joj zadnjica izgleda veće, a sumnje da je bila kod plastičara podstiče i činjenica što je jedno vreme na društvene mreže postavljala isključivo stare fotografije, kao i to što već dugo boravi u Americi.

Kako je ranije uvak isticala da ima prirodnu guzu na kojoj ništa ne bi radila, nameće se pitanje da li je Stanija ugradila implatante u svoju pozadinu? Kada se uporede njene starije fotografije razlika je očigledna. Dakle, nameće se pitanje, da li će Dobrojevićeva sada da priznati da je povećala pozadinu.

Autor: V. T.

#Stanija Dobrojević

#guza

#starleta

'