AKTUELNO

Pre dve godine kročila je na scenu "Pinkovih zvezdica" i oduševila Balkan, a uspehe je nastavila da niže i po završetku učešća u najpopularnijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima.

Šesnaestogodišnju Beograđanku Ružu Rupić publika širom regiona upoznala je u drugoj sezoni "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg takmičenja za mlade talente, nakon čega je brzo osvojila srca mnogobrojnih tinejdžera sa ovih prostora.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je na glamuroznoj Pinkovoj sceni nastupala čak pet puta i svojim izvedbama domaćih pop hitova oduševljavala članove stručnog žirija, a među njenim zapaženijim nastupima bila su izvođenja pesama "Ona to zna", "Suze stihova", "Da se opet tebi vratim" i druge.

S obzirom da je zahvaljujući "Pinkovim zvezdicama" stekla čitavu armiju mladih ljudi koji su se zainteresovali za njen lik i delo, Jutjub kanal mlade pevačice gde redovno objavljuje svoje vlogove u rekordnom roku prikupio je više od stotinu hiljada pratilaca, dok svi video snimci na njenom kanalu zbirno imaju fantastičnih petnaest miliona pregleda.

Foto: Instagram

Ova fascinantna brojka, uz više od 200.000 pratilaca na Instagramu, vinula ju je u sam vrh kada su mladi blogeri na ovim prostorima u pitanju, zbog čega je postala veoma uticajna na društvenim mrežama. Ruža svakodnevno korisnike Jutjuba oduševljava raznolikim video-snimcima u kojima govori o svom privatnom životu, modnim i savetima za ulepšavanje, muzičkoj karijeri i drugim temama, ali i svakodnevici, sa kojom se svi mogu upoznati u njenim vlogovima.

Iako joj vođenje veoma posećenog bloga oduzima veliki deo vremena, Ruža nije zapostavila svoju muzičku karijeru.

Foto: Youtube

Posle singla "Slatko mi je" koji je objavila krajem jula prošle godine, Ruža je krajem aprila objavila spot za novu pesmu "Sama sebi dovoljna", a kako zvuči novi singl koji preti da nadmaši uspeh prethodnog, poslušajte u nastavku:

Ružine vlogove na Jutjubu možete pratiti na OVOM LINKU, dok se grupi od više od 200.000 fanova na Instagramu možete pridružiti klikom na OVAJ LINK. Sve informacije o Ružinoj karijeri možete pronaći i na njenoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

D. T.

#Blogerka

#Instagram

#Pinkove zvezdice

#Ruža Rupić

#Youtube

#pevačica

'