AKTUELNO

Kako se sumnja, vrednost ukradenih stvari se procenjuje na čak 1.500.000 dinara.

Modna kreatorka Marijana Mateus nedavno je zajedno sa policijom upala u stan svoje radnice Ivane M. (41) jer je sumnjala da joj je ona ukrala bundu vrednu nekoliko hiljada evra.

Bunda, međutim, nije pronađena, ali je Mateusova u Ivaninom stanu pronašla više svojih skupocenih odevnih predmeta za koje je mislila da ih je izgubila. Inače, Ivana se sumnjiči da je u dužem vremenskom periodu krala garderobu od Marijane Mateus, koja je u svom butiku, u kom Ivana radi, često ostavljala kofere. Kako se sumnja, vrednost ukradenih stvari se procenjuje na čak 1.500.000 dinara.

Čitav slučaj je otkriven kada je Mateusova na Ivaninom Instagramu videla da ona nosi njenu bundu.

Mateusova je to odmah prijavila policiji i u pratnji inspektora ušla u stan osumnjičene. Pretresene su prostorije, ali bunda nije nađena. Međutim, Marijana je u tom stanu pronašla veliku količinu drugih odevnih predmeta, koje je odmah prepoznala i rekla policajcima da njoj pripadaju. Bila je veoma iznenađena kad je videla neke stvari. Rekla je da je mislila da je sve te stvari negde izgubila - rekao je dobro obavešteni izvor.

Mateusova je zbog čestih putovanja je odlagala kofere sa garderobom u svom butiku u Zemunu, u kom je radila Ivana. Ispostavilo se da je Ivana u poslednjih godinu dana otvarala te kofere i uzimala stvari koje joj se sviđaju, a Marijana se obratila policiji tek kad je prepoznala svoju skupocenu bundu na njoj.

Autor: Pink.rs

#Kreatorka

#Marijana Mateus

#pljačka

'