AKTUELNO

1. juna održaće se SUPERFINALE šou programa "Ja imam Talenat".

U večerašnjoj emisiji predstavilo se 14 kandidata koji su pokušali da osvoje simpatije žirija i publike kako bi se plasirali u superfinale najgledanijeg talent šou programa ''Ja imam talenat''.

Foto: TvPink Printscreen

Dejan Tasić Tasa, ''Pole dance'' akademija, Volare, Velimir Tošić, Vlastimir Češljarac, ''Funny kids'', Ivan Jegdić, ''Alice in wonderband'', ''Kejptaun'', Šćepan Stojanović, Ilija i Nikola, Neša Radovanović, Nemanja Guzijan i Baša Pali borili su se večeras za finale.

Ipak, od njih 14 u dalje takmičenje prošlo je samo njih četvoro i to dvoje odlukom žirija i dvoje odlukom publike.

Foto: Printscreen

Ana Nikolić, Danica Maksimović, Stefan Đurić Rasta i Srđan Žika Todorović odlučili su da u superfinale pošalju Volarea i Bašu Palija.

Foto: Pink.rs

Foto: Printscreen

Sa druge strane publika je imala malo drugačije mišljnje, pa su najviše glasova dobili Šćepan Stojanović i Nemanja Guzijan.

- Bilo je teško, ali drago mi je da i publika ima sluha i izabrali su zaista dobre kandidate - kazao je Rasta.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Takmičari su se zahvalili svima na podršci i glasovima, kao i žiriju na ukazanom poverenju i mogućnosti da budu u finalu.

S toga, Šćepan Stojanović, Nemanja Guzijan, Volare i Baša Pali izborili su se za superfinale i gledaćemo ih 1. juna.

Ne prosputite i sledećeg četvrtka drugo finalno veče najgedanijeg talent šou programa ''Ja imam talenat'' i saznajte ko će se pridružiti večeras izabranim takmičarima.

Autor: B. Radonić

#Ja imam talenat

'