AKTUELNO

Njegov glas je melem za dušu i žiri se slaže sa tim.

Osamnaestogodišnji kantautor Ivan Jegdić rešio pre šest meseci da sa javnošću podeli svoj muzički talenat, nakon čega je uspeo da se plasira u finale emisije ''Ja imam talenat''. On se večeras predstavio sa još tri momka koji su gitarama i bubnjevima uveličeli njegov nastup.

Foto: Printscreen Youtube

- Drugi nastup je bio dosta zahtevniji. Sada pored sebe imam tri sjajna čoveka i sjajna muzičara. Mislim da će biti mnogo bolje od prethodna dva. Svako od nas će ubaciti ponešto svoje. Sviram ponekad u Knez Mihailovoj i dosta ljudi mi priđe da se slikaju sa mnom i da mi čestitaju - istakao je takmičar u svom profilu.

Foto: Printscreen

Nakon Ivanovog nastupa, usledili su i komentari žirija.

- Malo se loše čula solo gitara. Nisam ni čuo reči koje si govorio. Problem je što je kompozicija malo demo koji je spreman da se razrađuje. Ti imaš super glas, ali još uvek moraš da radiš - rekao je Rasta.

Foto: Printscreen

- Bilo je grešaka i nedostatka, ali ja njega jako volim. Taj njegov glas i to njegovo jodlovanje je meni jako lepo. Ja želim da ga podržimo jer je talentovan. Mi znamo da ti voliš pesnike i da ih obrađuješ na svoj način i meni se to dopada. Svakako, tvoj prvi nastup nam je ostavio najjači utisak - dodala je Danica Maksimović.

- Ja sam ubeđena da si ti večeras imao izuzetno veliku tremu. Bio si nesiguran kao da si trčao ovde. Imao ti taj drhtando na nekim mestima na kojima nije trebalo. U drugom delu pesme je bilo već bolje. U suštini ti jesi jako autentičan. Ja bih volela da te vidim 1. juna u finalu - kazala je Ana.

Foto: Printscreen

- Ja se slažem i sa Anom i sa Danom. Ti si dragulj, ti si jedinstven. Ti specifično sviraš gitaru i jako mi je žao što se to nije čulo - iskren je bio Žika.

Podećanja radi, u borbi za polufinale Žika je istakao da Ivan ima jedinstven glas kao kao Dolores iz grupe Krenberis.

Na malim ekranima je broj putem kog možete da glasate za svog favorite.

Autor: B. Radonić

#Ivan Jegdić

#Ja imam talenat

'